Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 19, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIȚA: Instituţiile de învățământ îl pot „împrumuta” pe Moș Crăciun de la Crucea Roșie

DÂMBOVIȚA: Instituţiile de învățământ îl pot „împrumuta” pe Moș Crăciun de la Crucea Roșie 

crucea rosie mos craciun

Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa vine în sprijinul instituţiilor de învăţământ din judeţ, cărora le poate împrumuta, gratuit, pe Moş Crăciun. Trebuie doar să-şi facă din timp programare. Vor avea prioritate grădiniţele.

De asemenea, în această perioadă, voluntarii de Cruce Roşie au ajuns cu daruri la numeroase familii şi aşezăminte sociale din judeţ. S-au împărţit deja 650 de pachete umanitare, constând în dulciuri şi îmbrăcăminte. De asemenea, au fost distribuite saltele şi apă minerală către persoanele afectate de inundaţii.

gheorghe popescu

Potrivit directorului Gheorgge Popescu, Crucea Roşie va organiza, vineri şi sâmbătă, în magazinele Carrefour din judeţ, o nouă acţiune de promovare a campaniei „Banca de Alimente”, asigurându-i pe donatori că toate produsele ce vor fi colectate vor ajunge la cei mai nevoiaşi dintre dâmboviţeni.

Totodată, până pe 23 decembrie, se derulează proiectul „Speranţe de Crăciun” prin care se urmăreşte strângerea de fonduri pentru copiii din Centrul de Servicii Găeşti. Micuţii vor beneficia, pe lângă cadouri, şi de un minispectacol pus în scenă de voluntarii de Cruce Roşie, în seara de 23 decembrie.

Adaugă un Comentariu

*