Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Investiţiile din comuna Gura Ocniţei, cartea de vizită a primarului Sorin Ioniţă

DÂMBOVIŢA: Investiţiile din comuna Gura Ocniţei, cartea de vizită a primarului Sorin Ioniţă 

inaugurari gura ocnitei 3

Sorin Ioniţă, primarul comunei Gura Ocniţei, l-a avut astăzi ca invitat pe Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, împreună cu care a trecut în revistă o parte a investiţiilor socio-culturale şi educative realizate pe teritoriul comunei în ultima perioadă de timp.

În prezenţa a zeci de cetăţeni şi cadrele didactice de la şcolile din comună, au fost inaugurate căminele culturale din satele Adânca şi Gura Ocniţei, un tronson de drum modernizat de 1,5 km în satul Săcuieni şi un alt segment de drum comunal în Adânca. Oamenii sunt mulţumiţi de ceea ce s-a realizat în comuna lor în ultimii 4 ani şi sunt decişi să acorde votul lor tot primarului PSD Sorin Ioniţă.

inaugurari gura ocnitei 5

„Este un lucru uimitor ce a putut să facă omul ăsta în localitatea noastră. Drumurile arată ca niciodată, asfaltate, marcate, civilizate. Avem grădiniţe moderne, şcoli la fel. Până mai ieri, copiii noştri foloseau la şcoală WC-urile din fundul curţi, ca în Evul Mediu, de tot plânsul. Acum, au grupuri sanitare moderne, cu tot ce le trebuie. Unii nici acasă nu au aşa ceva. Au mai cârâit unii şi alţii cum că s-au cheltuit bani mulţi. Aştia care vorbesc aşa sunt inculţi, jalnici, mizerabili, nu ţin cu poporul.

Cum să critici un primar care îţi creează condiţii, care are grijă de copiii noştri? Dacă faci asta, ori eşti prost, ori eşti nebun. Avem cămine culturale cum puţine sunt în judeţ. La noi nu există de mulţi ani formaţii de mici artişti. Acum le avem şi ne mândrim cu ei. Totul arată altfel. Cum să dai la o parte un asemenea om şi să pui în funcţie toţi terchea-berchea? Asta nu se poate! La noi, tot Sorin Ioniţă va fi primar”, ne-a declarat, cu năduf, un bătrân al locurilor, care a cunoscut mai mulţi edili şi ne-a spus că ştie să facă diferenţa aşa cum trebuie!

La finalul vizitei, toţi cei prezenţi au fost invitaţi în sala de spectacol a Căminului Cultural din Gura Ocniţei pentru a urmări un program folcloric oferit de un grup de elevi îndrumaţi de solista de muzică populară Ileana Pavelescu.

inaugurari gura ocnitei 7 inaugurari gura ocnitei 6 inaugurari gura ocnitei 1 inaugurari gura ocnitei 4 inaugurari gura ocnitei 2

Adaugă un Comentariu

*