Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Ionuţ Giurescu, fiul fostului primar de la Crângurile, şi alţi 5 membri PSD au fost excluşi din partid

DÂMBOVIŢA: Ionuţ Giurescu, fiul fostului primar de la Crângurile, şi alţi 5 membri PSD au fost excluşi din partid 

Dumitru şi Ionuţ Giurescu

În rândurile membrilor PSD, unii dintre ei aleşi locali, se produc tot soiul de mişcări. După Vulcana Pandele şi Crevedia, a venit rândul comunei Crângurile la probleme interne. Trei consilieri – Ionuţ Giurescu, Mariana Minca şi Ion Băleanu şi alţi trei membri ai organizaţiei locale – Marian Blagu, Traian Miu şi Ioana Cristea au fost excluşi din partid, cu aprobarea Biroului Permanent Judeţean.

Despre Ionuţ Giurescu se ştie că este fiul fostului primar Mitică Giurescu, un edil care nu a trădat PSD şi care a avut o serie de realizări notabile din punct de vedere socio-edilitar la Crângurile. La un moment dat, se vorb ea că Ionuţ Giurescu urma să devină candidatul partidului pentru postul de primar şi era liderul organizaţiei de tineret.

Pe surse, am aflat că cei eliminaţi din partid au rămas surprinşi de decizia luată de forul de conducere al organizaţiei şi că nu se vor lăsa terfeliţi cu una cu două, urmând chiar să ceară în instanţă daune morale pentru că le-a fost stricată imaginea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Dâmboviţa, Monica Ilie, cei şase social-democraţi de la Crângurile au fost excluşi pentru neimplicare în activităţile partidului şi pentru că şi-au exprimat, în mai multe situaţii, susţinerea altor formaţiuni politice.

Monica ILie - purtător de cuvânt PSD Dâmboviţa

Monica Ilie – purtător de cuvânt PSD Dâmboviţa

Adaugă un Comentariu

*