Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Iulian Vladu, în pericol să rămână la uşile Parlamentului

DÂMBOVIŢA: Iulian Vladu, în pericol să rămână la uşile Parlamentului 

iulian vladu

Deputatul Iulian Vladu, fost preşedinte al PNL Dâmboviţa, este în pericol să rămână fără mandat de parlamentar. Scorul mic pe care l-au obţinut liberalii în judeţ se pare că nu îi permite găeşteanului Vladu să prindă un loc de deputat. În presa locală s-a speculat că Iulică Vladu nu va fi uitat pe la uşa Parlamentului şi că partidul se chinuie să-l redistribuie.

Unii spun că Vladu este supărat fiindcă a acceptat prea uşor ca Bucureştiul să-l numească pe Cezar Preda preşedinte în locul său, după alegerile locale din iunie 2016, ca, ulterior, acesta să se adăpostească pe primul loc de pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor. Zilele acestea, apele se vor limpezi. Vom şti sigur dacă Vladu va mai ajunge demnitar al statului român sau nu.

Se mai vorbeşte că Uniunea Salvaţi România, partidul pe care dâmboviţenii l-au văzut numai pe afişe şi la televizor, are toate şansele să prindă la redistribuire mandatul de deputat. Anonimii aduşi de la Bucureşti, să candideze în Dâmboivţa după o metodă de modă veche, au obţinut în judeţ un scor peste ALDE şi PMP. Este posibil ca mandatul să-i fie suflat lui Iulian Vladu de Dumitru Lupescu – primul pe lista de candidaţi USR Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor. Acesta ar avea ceva rădăcini în judeţ, fiind născut în comuna Gura Şuţii, dar crescut şi trăit în Bucureşti.

Adaugă un Comentariu

*