Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Jandarmii de la antitero se pregătesc timp de trei luni la Ochiuri

DÂMBOVIŢA: Jandarmii de la antitero se pregătesc timp de trei luni la Ochiuri 

jandarmi ochiuri

Până în data de 23 mai, structurile antiteroriste şi acţiuni speciale din cadrul unităţilor Jandarmeriei Române desfăşoară stagii de pregătire în cadrul Centrului de Perfecţionare de la Ochiuri.

Prin aceste activităţi, se urmăreşte identificarea nivelului real de pregătire a personalului care încadrează structurile antiteroriste şi de acţiuni speciale, în vederea ridicării nivelului de pregătire a aptitudinilor, abilităţilor şi a atitudinilor necesare îndeplinirii misiunilor din competenţă, se arată într-un comunicat al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.

În paralel, la Ochiuri se desfăşoară şi un curs privind managementul gestionării situaţiilor de criză în domeniul ordinii publice, la care participă 21 de ofiţeri-comandanţi de detaşament mobil. Alături de aceştia, se pregătesc şi 5 ofiţeri din trupele de carabinieri din Republica Moldova.

Adaugă un Comentariu

*