Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Jandarmul Romeo Ene a coordonat în Afganistan 5.000 de misiuni, implicând 40.000 de oameni

DÂMBOVIŢA: Jandarmul Romeo Ene a coordonat în Afganistan 5.000 de misiuni, implicând 40.000 de oameni 

romeo ene prefectura 2

Iniţiativă inedită a prefectului de Dâmboviţa – Ioan Marinescu! Reprezentantul Guvernului a decis să-i promoveze pe toţi dâmboviţenii care reprezintă modele de urmat, de la elevi olimpici la păstrători d etradiţii şi eroi întorşi de pe front.

În cadrul şedinţei Colegiului Prefectural de vineri – 27 februarie, Ioan Marinescu i-a acordat diplomă de excelenţă plt. adj. şef Romeo Ene, instructor în cadrul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, abia întors din misiunea de menţinere a păcii în Afganistan, sub egida NATO.

CITEŞTE ŞI: „A învins moartea în Afganistan! Jandarmul Romeo Ene a fost decorat cu medalia NATO pentru misiunea îndeplinită la Kabul”

„În cele şapte luni, am coordonat 5.000 de misiuni, implicând peste 40.000 de oameni ai coaliţiei. Militarii români au avut o contribuţie foarte importantă pentru stabilizarea capitalei Kabul. Am ajutat la transferul de expertiză către Ministerul de Interne şi forţele de ordine afgane”, le-a explicat Romeo Ene membrilor Colegiului Prefectural.

Instructorul militar are la activ şi cinci tururi de serviciu în Kosovo, cărora, de asemenea, le-a făcut faţă cu brio.

Adaugă un Comentariu

*