Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Joburi puţine, dorinţă de muncă la fel de… nesemnificativă!

DÂMBOVIŢA: Joburi puţine, dorinţă de muncă la fel de… nesemnificativă! 

bursa locuri munca 1

Bursele organizate pentru a oferi şomerilor şi doritorilor de servicii locuri de muncă nu întodeauna ating efectul scontat. Sunt situaţii când cetăţenii, în special cei din mediul rural, se prezintă la astfel de activităţi doar pentru a onora cu prezenţa invitaţiile primite de la autorităţi, apoi se grăbesc să prindă autobuzul sau trenul spre casă. De remarcat, prezenţa slabă a tinerilor.Oamenii trec pe la standurile cu oferte, apatici, neîncrezători, unii cu oarece dezinteres.

La bursa locurilor de muncă organizată astăzi de AJOFM Dâmboviţa în colaborare cu un ONG de prin Ardeal au apărut circa o sută de persoane în căutarea unui loc de muncă sau sosite din simplă curiozitate. Joburi, puţine. Nu am mai văzut îmbulzeală pentru confecţioneri textili. Oamenii ştiu deja că în acest sector nu se plăteşte bine. Nici la angajări pentru meseriile gen sudor sau mecanic nu era îmbulzeală, semn că nu mai există persoane calificate în acest domeniu sau toată lumea caută ceva mai uşor şi eventual posturi bine plătite. Mai erau puse la bătaie posturi de şoferi, taxatori de bilete, muncitori în construcţii, şoferi.

Organizatorii i-au înştiinţat pe cei prezenţi că, dacă nu-şi găsesc acum un loc de muncă, mai au o şansă în septembrie, când, în cadrul aceluiaşi proiect european, se va mai organiza o altă bursă a locurilor de muncă.

bursa locuri munca 2 bursa locuri munca 3

Adaugă un Comentariu

*