Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: La Târgovişte începe operaţiunea „Jos bannerul”!

DÂMBOVIŢA: La Târgovişte începe operaţiunea „Jos bannerul”! 

targoviste 3

În municipiul Târgovişte, aproape că nu mai există stâlp pe care să nu fi fost plasat un banner publicitar. Cu sau fără autorizaţie!

Prin urmare, administraţia locală, spune viceprimarul Ciprian Prisăcaru, a demarat operaţiunea „Jos bannerul”! De două săptămâni se inventariază banner cu banner pentru a se stabili care este situaţia reală din stradă. La final, va dispărea tot ce este în plus.

„Din cauza unei neînţelegeri între AITT şi Primăria Municipiului Târgovişte, s-au montat foarte multe bannere fără aprobarea Consiliului Local”, a declarat Ciprian Prisăcaru.

Pe acelaşi principiu, al abuzului de putere, există patroni de magazine care blochează locuri de parcare fără niciun drept. Şi aceştia, vor fi vizitaţi de poliţiştii locali, care le vor pune în vedere să intre în legalitate. Dacă nu se conformează, vor veni amenzile.

Totodată, Primăria Târgovişte doreşte să se revină la ridicarea maşinilor parcate neregulamentar. Tot pentru fluidizarea traficului, se vor monta semafoare inteligente în Micro VI, în zona Liceului Constantin Brâncoveanu, şi pe Bulevardul Independenţei, în zona Piaţa 1 Mai.

Adaugă un Comentariu

*