Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: „Lăncierii” nu fac concesii nici în amicale

DÂMBOVIŢA: „Lăncierii” nu fac concesii nici în amicale 

Foto: tmpress.ro

FC Aninoasa-Chindia Târgoviște 0-6 (0-1).

Liderul din C6, Chindia Târgoviște, a stat în etapa a 5-a (ultima a turului), dar a câștigat cu 3-0, întrucât CSM Câmpina s-a plictisit prea repede și s-a retras din competiție. Profitând de acest “relache”, trupa antrenată de Silviu Dumitrescu a disputat un amical cu FC Aninoasa(locul 2, cu 63p, în liga a 4-a dâmbovițeană).

Pe „biliardul” cochetei arene din Aninoasa, „Lăncierii” târgovișteni s-au impus clar, fară probleme, cu scorul de 6-0 (1-0).Au marcat: Dobrescu, Honciu 2, Anton 11 m, Văduva, Roman. Roș albaștrii au condus ostilitățile în permanență. Au avut prospețime și chef de joc. Au marcat din toate pozițiile.

La Chindia au evoluat: Popescu-C.Dinu, Ispas, Vătavu, Dobrescu-Voicu, Căldăraru, Lungu, Ghiță-Cherchez, Pârvu. Au mai jucat: Omuț-Honciu, Anton, Grigore, Roman, Bucă, Văduva. Au lipsit Pătru și C. Marin (accidentați).

De remarcat faptul că, la echipa din Aninoasa (antrenor Remus Gâlmencea) au evoluat și doi juniori de la Chindia, Parghel și Roșciugă.

Pe roș albaștrii îi așteaptă două meciuri de foc în deplasare cu: FC Zagon și Fortuna Poiana Câmpina. În aceste două dueluri, băieții lui Mugur Porumbacu nu au voie să facă pași greșiți.

A consemnat,
Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*