Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 26, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Lansare pentru o… aterizare fără probleme după alegerile europarlamentare

DÂMBOVIŢA: Lansare pentru o… aterizare fără probleme după alegerile europarlamentare 

miting psd 1

Un miting în stilul inconfundabi al social-democraţilor s-a consumat în această seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte. Regia spectacolului electoral a fost semnată de Cristian Stan – preşedintele organizaţiei municipale şi posibil candidat la funcţia de primar al Târgoviştei.

O demonstraţie de forţă a PSD care nu ar mai fi fost necesară. Prea mult tam-tam strică. Dacă este să ne luăm după sondajele neoficiale, în Dâmboviţa, social-democraţii vor scoate peste 50 de procente.

Dacă analizăm mai bine datele, ajungem la concluzia că a fost dorinţa lui Cristian Stan să arate că există o organizaţie puternică şi că el este jupân.

miting psd 2

UNPR-iştii au reprodus la scară mai mică galeria imensă de la lansarea eurocandidaţilor de la Bucureşti. Tobe, zgomot, aclamări tip galerie de fotbal, oricum ceva care a înfierbântat atmosfera şi care l-a determinat pe Cristi Stan să se simtă bine.

În spatele celor de pe scenă, un imens mesh cu portretele lui Victor Ponta; Adrian Ţuţuianu – având în fundal clădirea Consiliului Judeţean; Claudia Gilia – cu Parlamentul European în fundal şi Cristi Stan – în spate cu Primăria Târgovişte.

Alături de Adrian Ţuţuianu, în primele rânduri, senatorii Leonardo Badea şi Valentin Calcan, deputaţii Carmen Moldovan, Stanciu Zisu, Ionuţ Săvoiu, Radu Popa, Georgică Dumitru şi, bineînţeles, eurocandidaţii Claudia Gilia, Viorica Dăncilă şi Damian Drăghici.

Discursuri politice şnur, ca la carte, cu subiect şi predicat cum zice românul, susţinute de Claudia Gilia şi Viorica Dăncilă. Artistul Damian a scăpat ieftin punând, retoric, cinci întrebări publicului din sală.

Adrian Ţuţuianu a marşat pe ideea de electrizare a auditorului declanşând, la final, bomba emoţională. Cristi Stan, ca un prezentator de spectacol, a cochetat cu publicul şi, în special, cu galeria.

În sală, soldat cuminte, s-a aflat şi Andrei Plumb – preşedintele Asociaţiei „Împreună pentru Târgovişte”.

Mitingul a avut motivaţie de suprafaţă europarlamentarele, dar Cristi Stan a vrut, subtil, să-şi arate muşchii.Politicienii nu învaţă ceva esenţial. Când ajungi la putere, nu este tocmai indicat să-ţi arăţi prea des forţa prin mitinguri şi alte manifestări zgomotoase şi colorate. Este suficient să-ţi faci treaba şi vei fi apreciat. Gălăgia enervează uneori.

miting psd 3

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Lansare pentru o… aterizare fără probleme după alegerile europarlamentare

 1. moshu49

  prea mult … roşu, mi-e scîrbă.
  şi teamă, deşi pensia nu mi-o mai ia nimeni, sîc!, pentru că am văzut cîte nenorociri aduce „codul roşu”. :(

   
 2. Alfabeta

  Soldat cuminte ?! Nu s-a dat destul in spectacol pana acum, targovisteanul Plumb ?

   

Adaugă un Comentariu

*