Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Lavinia Ionescu, locul III pe lista PNL pentru Camera Deputaţilor

DÂMBOVIŢA: Lavinia Ionescu, locul III pe lista PNL pentru Camera Deputaţilor 

lavinia-ionescu

Pe surse am aflat că în PNL spiritele sunt încinse. Valul de nemulţumiri al liberalilor pornit de la Bucureşti se datorează alcătuirii listelor de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Membrii de partid care provin din vechiul PNL acuză faptul că, pe locurile eligibile, în mai toată ţara sunt foştii PDL-işti, iar ei, săracii urmaşi ai lui Brătianu, au fost trecuţi mai la coadă sau lipsesc cu desăvârşire.

În Dâmboviţa, pe primele locuri la Camera Deputaţilor sunt Iulian Vladu, Cezar Preda, descălecat în Dâmboviţa de pe la Buzău, şi, nu vă vine să credeţi, Lavinia Ionescu, o întreprinzătoare de succes în domeniul medical, dar care, pe linie politică, nu prea am văzut ce merite ar putea să aibă. La Senat, Iancu Caracota, fost prefect al judeţului Dâmboviţa, are toate şansele să ajungă demnitar. După cum se vede treaba, şi în Dâmboviţa, aripa PDL-istă a fost mai tare!

Adaugă un Comentariu

*