Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Liberalii au adus un spectacol de excepţie la Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Liberalii au adus un spectacol de excepţie la Târgovişte 

liberali 2

Liberalii dâmboviţeni au organizat pe 5 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, o seară culturală pentru târgovişteni şi nu numai. În ciuda frigului din sală, atât actorii, cât și spectatorii au făcut ca seara să fie una excelentă, mai ales că spectacolul „Vacanţă în Guadelupa”, pus în scenă de Diana Lupescu, s-a potrivit de minune cu situaţia României de astăzi. Jocuri politice murdare, prieteni falși, șantaj, împărțire de funcții în Guvern… Toate acestea au dat savoare unei piese de actualitate.

Mihail Volintiru, președintele PNL Dâmbovița, cel care alături de Gabriel Cristache – președintele PNL Târgoviște și de întreaga echipă a liberalilor dâmbovițeni a făcut posibilă aducerea unui actor de calibrul lui Mircea Diaconu la Târgoviște, a precizat că cel mai probabil Mircea Diaconu va fi alegerea liberalilor pentru europarlamentare.

De asemenea, târgoviştenii au primit promisiunea că vor urma alte evenimente culturale de valoarea celui de aseară.

„Vă mulțumim pentru prezența dumneavostră la seara culturală organizată de către Partidul Național Liberal, filiala Dâmbovița, împreună cu Teatrul Nottara București. Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi și la viitoarele acțiuni pe care le vom organiza în Târgoviște și în județul Dâmbovița” a fost mesajul liderilor liberali.

liberali 1

Adaugă un Comentariu

*