Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Liberalii au sărbătorit 8 Martie împreună cu cea mai longevivă membră PNL

DÂMBOVIŢA: Liberalii au sărbătorit 8 Martie împreună cu cea mai longevivă membră PNL 

liberali 3

Gabriel Cristache – preşedintele PNL Târgovişte, Adrian Mocanu – preşedintele TNL Dâmboviţa şi consilier judeţean, Alexandru Mariuţan, Dan Radu şi doctorul Doru Oncescu – liberali cu state vechi au sărbătorit 8 Martie împreună cu cea mai longevivă membră a PNL Dâmboviţa, târgovişteanca Ecaterina Nicolin, în vârstă de 88 de ani.

„Alături de colegii din PNL Târgovişte, am organizat o acţiune de suflet, pentru a-i transmite toată admiraţia noastră doamnei Ecaterina Nicolin. Dânsa ne-a făcut surpriza de a aduce lângă domnia sa câteva doamne deosebite, fiind realmente o întâlnire de neuitat. Suntem extrem de mândri de activitatea doamnei învăţătoare Nicolin, de la are noi toţi liberalii de astăzi avem foarte multe de învăţat. Îi mulţumim din suflet pentru intenţia sa de a dona biblioteca scriitorului Teodor Nicolin, soţul dumneaei, Partidului Naţional Liberal Dâmboviţa. Este un gest de o înaltă ţinută morală care ne onorează”, a precizat preşedintele PNL Târgovişte, Gabriel Cristache.

Ecaterina Nicolin este soţia regretatului scriitor Teodor Nicolin, care a trecut în nefiinţă la începutul lunii ianuarie. Soţii Nicolin s-au înscris în PNL în 1945, fiind cel mai longeviv cuplu de târgovişteni membrii ai PNL. Cei doi au refuzat înscrierea în Partidul Comunist Român.

Ecaterina Nicolin este fiica fostului primar liberal al Răzvadului, Toma Băleanu. A fost învăţătoare, profesând la Ploieşti şi Târgovişte. Această doamnă de excepţie spune că liberalismul este singura doctrină care i s-a potrivit.

liberali 4 liberali 1 liberali 2

Adaugă un Comentariu

*