Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Liberalii cer DNA-ului să-l ancheteze pe Adrian Ţuţuianu

DÂMBOVIŢA: Liberalii cer DNA-ului să-l ancheteze pe Adrian Ţuţuianu 

orban - vladu

Deputaţii Iulian Vladu şi Ludovic Orban, liderii PNL Dâmboviţa, solicită Direcţiei Naţionale Anticorupţie să demareze de urgenţă cercetări cu privire la activitatea desfăşurată de Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pe care îl acuză că ar folosi banii publici pentru a-şi promova imaginea personală, cu referire punctuală la inaugurarea lucrărilor efectuate la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi înainte de a fi recepţionate.

Spun liberalii că au aflat în această dimineaţă, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Dâmboviţa, că nu există comisie de recepţie a lucrării şi nici proces-verbal de recepţie, ilegalitate ce s-a dorit a fi corectată prin votul consilierilor judeţeni, motiv pentru care aleşii PNL au părăsit sala.

„Un alt indiciu care ne determină să apreciem că instituția Consiliului Județean Dâmbovița este folosită de Țuțuianu Adrian și de acoliții săi în scopuri politice abuzive constă în lipsa totală de transparență asupra cheltuirii fondurilor publice (prin OUG 28), cât și în confiscarea politică a unor instituții de interes județean (cazul Companiei de Apă Târgovişte – Dâmboviţa).

Nu în ultimul rând, comportamentul isteric, necontrolat și deplasat al președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Țuțuianu Adrian, ne îndreptățește să credem că are extrem de multe probleme ascunse sub preș.

Consilierii județeni PNL nu vor gira sub nicio formă ilegalitățile și abuzurile unui președinte care a scăpat demult de sub control instituția pe care o conduce. Partidul Național Liberal îi solicită lui Țuțuianu Adrian să prezinte de urgență public toate procesele-verbale de recepție a lucrărilor inaugurate și contractele de achiziții, întrucât opinia publică trebuie să înțeleagă ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimii trei ani și jumătate în acest județ”, se arată într-un comunicat al PNL Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*