Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Liberalii, de acord cu Ţuţuianu! Funcţionarii din CJD sunt slab pregătiţi

DÂMBOVIŢA: Liberalii, de acord cu Ţuţuianu! Funcţionarii din CJD sunt slab pregătiţi 

Gabriel Plăiaşu - consilier judeţean PNL

Uite că nu doar Adrian Țuțuianu este nemulțumit de aparatul tehnic al Consiliului Județean Dâmbovița pe care îl tot critică de vreo patru ani încoace și degeaba, nu se mișcă nimic. Culmea, a venit rândul liberalilor să-i dea dreptate președintelui cu privire la acest aspect de incompetență funcționărească. Gabriel Plăiașu, de frica unor gafe care ar putea să le afecteze prestația, solicită public aparatului de specialitate al CJ să fie mai atent la modul în care pune la dispoziție materialele de lucru, înainte de desfășurarea ședințelor de Consiliu Judeţean.

„Nu mai departe de ziua de 14 iulie, când am fost convocați la o ședință extraordinară, chiar și vicepreședintele Sandu Oprea a votat împotriva unor proiecte pentru că a considerat că sunt incomplete materialele, este vorba de punctele 4 și 5. Astăzi, venim în fața dumneavoastră și solicităm ca aceste materiale să fie întocmite cu mai multă rigoare. Nu o facem numai noi, ca partid de opoziție, o face și Sandu Oprea”, afirmă Gabriel Plăiașu.

Liberalii dâmbovițeni, mai spune Plăiașu, sunt hotărâți să voteze în interesul cetățenilor. În traducere liberă, nu se vor mai opune proiectelor inițiate de președintele Țuțuianu, însă au și ei o dorință: „să cunoaștem foarte bine ordinea de zi și, mai ales, ce se ascunde în spatele ordinii de zi. La fiecare proiect de hotărâre în parte, există acel raport pe care vrem să îl citim cu atenție, să știm exact ce votăm în ședințe”, a mai adăugat Plăiașu.

Adaugă un Comentariu

*