Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Liberalii îl acuză pe prefectul Jîjîie că interpretează legea după cum vrea Ţuţuianu!

DÂMBOVIŢA: Liberalii îl acuză pe prefectul Jîjîie că interpretează legea după cum vrea Ţuţuianu! 

tutuianu-jijiie

În această dimineaţă, în şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Dâmboviţa s-a găsit o soluţie de finalizare a „Operaţiunii apartamentului” fără a fi nevoie de votul liberalilor. Pur şi simplu, s-a interpretat legislaţia altfel decât în trecut! Printr-un comunicat de presă, remis nouă ore mai târziu, PNL Dâmboviţa îl reclamă pe prefectul Antonel Jîjîie că, din motive suspecte, abordează legea astfel încât să-i convină președintelui CJD, Adrian Țuțuianu.

CITEŞTE ŞI: Scandalul „apartamentul” de la CJ Dâmboviţa s-a stins prin… interpretarea legii!

„Gravitatea acțiunilor politice ale prefectului sunt mai mult decât evidente. În ședințele CJD la care participă cu regularitate, domnul Jîjîie își schimbă viziunea și discursul, interpretând prevederile legale după cum îi dictează „șeful politic” Adrian Țuțuianu.

Luni, 26 septembrie a.c., prefectul județului Dâmbovița era de părere că „Proiectul de hotărâre privind includerea în domeniul public al Județului Dâmbovița a șapte apartamente cu destinația “locuință de serviciu” situate în municipiul Târgoviște, strada Justiției nr. 37-39”, are nevoie de votul a două treimi din aleși, fiindcă proiectul vizează o hotărâre de patrimoniu.
La numai patru zile distanță, proiectul devine „inventariere de imobile” și nu mai necesită votul a două treimi din consilieri, ci o majoritate simplă.

Astăzi, 29 septembrie 2016, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, „Operațiunea apartamentul”, în regia lui Adrian Țuțuianu, a trecut prin montajul prefectului Jîjîie. PNL Dâmbovița îi atrage atenția prefectului că legea este una singură, nu se aplică opțional sau preferențial!

PNL Dâmbovița îi cere prefectului Jîjîie să lămurească abordările duplicitare avute pe aceeași speță. Chiar dacă Adrian Țuțuianu a reușit astăzi să se acopere de hârtii cu ajutorul Prefectului, consilierii PNL Dâmbovița vor acționa în continuare doar în litera și spiritul legii, fără să cedeze la presiuni sau șantaj mediatic!”, se arată în comunicatul PNL Dâmboviţa.

3 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Liberalii îl acuză pe prefectul Jîjîie că interpretează legea după cum vrea Ţuţuianu!

 1. Tutuianu Dezastru

  Usor usor , acest escroc zis si Tutuianu devine deja de notorietate. Si cine il ajuta? Indivizi fara coloana vertebrala ca Jijie, Oprea, Stan sau celebrul Jenel Marinescu… Sa le fie rusine!!! Va inchipuiti ca acest individ practica avocatura??? Bine ca nu l-au facut judecator ca iesea cu proteste de strada si scandaluri publice.

   
 2. Arestari politice

  Acest individ pe nume Jajaie l-a suspendat pe primarul Tita pentru un dosar penal de … Santaj (adica amenintari cu Vorbe) adica specialitatea lui Tutuianu. Cine se ocupa ? Politia Targoviste…. Ia zi Zepisi tata cum ai luat doctoratul la Valahia cu Tutuianu, Gilia si altii. Nu cumva te ocupi cu arestari Politice? Ia vezi ca deja stai, Zepisi tata, si cu Tutuianu pe un butoi cu pulbere. Nici Ialomita nu va mai spala si miscarile protestare vor fi o certitudine , jeguri nenorocite. Apropo , a-ti mai fabricat dosare din astea de santaj? Alo , PNL se aude? E timpul pentru plangeri la DNA. NU SE MAI POATE!!! Daca nu ACUM atunci CAND

   
 3. moshu49

  și la atît vă rezumați, liberalilor, în această „alba-neagra” cu apartamentele?
  la un comunicat de presă, cînd există instituții specializate să lămurească cestiunea în dispută și să dispună intrarea în legalitate?
  hai, lăsați politikia, nu fiți jenibili!

   

Adaugă un Comentariu

*