Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Liberalii îl acuză pe şeful judeţului că una spune şi alta face!

DÂMBOVIŢA: Liberalii îl acuză pe şeful judeţului că una spune şi alta face! 

Gabriel Plăiaşu - consilier judeţean PNL

Liberalii dâmbovițeni, prin vocea consilierul județean Gabriel Plăiașu, sunt deciși să prelungească așa-zisa „lună de miere” pe care o au cu PSD-iștii la Consiliul Județean. Adică, o să mai rabde vreo câteva ședințe euforia și inconsecvențele afișate de către majoritari, așa, ca pe un favor, apoi, gata, vor trece la atac, cu ce au la îndemână.

A descoperit Plăiașu, de la prima şedinţă ordinară de lucru, că Adrian Țuțuianu una spune și alta face. A și exemplificat. La constituirea Consiliului Județean, desfășurată pe 23 iunie, șeful județului a promis că, pe perioada mandatului pe care tocmai îl începe, va renunța la asocierile dintre Consiliul Județean și unitățile teritorial-administrative, în vederea realizării cu banii județului a unor lucrări de infrastructură rutieră.

„M-am uitat pe ordinea de zi a ședinței din 28 iulie, convocată de președinte și, la punctele 8, 9 și 10, sunt proiecte de hotărâre privind asocierea CJD cu unitățile administrativ-teritoriale Fieni, Cojasca și Vulcana Băi. Știu că ni se va spune că sunt documente ce vin din spate și că ar trebui preluate în continuare de noul Consiliu Judeţean, că trebuie finalizate aceste demersuri. Sunt de acord, dar aș dori ca, pe viitor, în ședințele următoare, acest lucru să nu se mai repete și domnul președinte Țuțuianu să rămână consecvent ideilor pe care ni le-a exprimat în ziua de 23 iunie”, a spus Gabriel Plăiașu, cumva blând în dojană.

Adaugă un Comentariu

*