Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Liberalii îl exclud din partid pe Claudiu Dumitrescu, trădătorul din CLM Târgovişte!

DÂMBOVIŢA: Liberalii îl exclud din partid pe Claudiu Dumitrescu, trădătorul din CLM Târgovişte! 

claudiu dumitrescu

Copreşedinţii PNL Dâmboviţa, Iulian Vladu şi Ludovic Orban, au anunţat astăzi că au iniţiat procedura privind excluderea din partid a doctorului Claudiu Dumitrescu, după ce acesta a ales, în această dimineaţă, să voteze alături de PSD, pentru alegerea celor doi viceprimari ai municipiului Târgovişte. Ludovic Orban l-a catalogat pe Claudiu Dumitrescu drept… Iudă.

În ceea ce priveşte şedinţa CLM Târgovişte, copreşedintele PNL Dâmboviţa spune că ziua de astăzi este una neagră pentru Târgovişte.

„Astăzi, PSD-ul a dat Târgoviştea pe mâna penalilor. Astăzi, o majoritate ilegitimă din CLM a pus în fruntea obştii oameni care nu reprezintă cetăţenii oneşti ai Târgoivştei, oameni care sunt incapabili să acţioneze pentru dezvoltarea oraşului, oameni care fac de râs Târgoviştea în faţa celorlalte localităţi.
Astăzi, domnul Stan şi cu PSD-iştii lui, racolaţi, au ales în funcţia de viceprimar pe domnul Răducanu, a cărui notorietate este binecunoscută, un om care a fost o placă turnantă a corupţiei în toate campaniile electorale. Sper ca la Primăria Târgovişte să nu asistăm la bătăi cu săbii, cum s-a întâmplat în cârciuma domnului Răducanu.

PNL

Această majoritate a mai promovat un „mare caracter”, pe domnul Albu Andrei Bogdan, care a fost condamnat definitiv în 2007, ca urmare a recursului formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, alături de un alt cetăţean, la închisoare cu suspendare. De asemenea, noul consilier cu atribuţii de viceprimar a şi fost reţinut.

Este incredibil, într-un an electoral şi într-o localitate cu o istorie atât de bogată, cum un partid politic a putut să lase municipiul Târgoivşte în ghearele interlopilor.

Respingem orice fel de colaborare şi vom fi într-un război total. Vă cerem să fiţi cu ochii pe ei, pentru că în spatele acestor alegeri, se ascund interese de altă natură. Bugetul va fi spoliat. PSD s-a făcut frate cu interlopii”, a declarat Ludovic Orban.

3 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Liberalii îl exclud din partid pe Claudiu Dumitrescu, trădătorul din CLM Târgovişte!

 1. baron2000

  Se pot intampla aceste lucruri cu complicitatea oamenilor slabi din PNL.Nu au nici cea mai mica sansa la alegeri PNL-istii.Slabi,foarte slabi

   
 2. Enache Lucian

  Draga „baroane ” domnul Claudiu Dumitrescu nu e de loc slab. Pe de alta parte majoritatea PSD-ista a fost realizata prin efractie. Structura de acum a Consiliului Local nu mai are nici o legatura cu cea votata in 2012 ca urmare a unei ordonante 55/2014 ordonanta declarata neconstitutionala care a legiferat „prostitutia”pentru specialistii’in „tradari” intr-o tara in care prostitutia profana nu este legiferata, ca de suntem tara crestina si nu putem sa impozitam curvele!!

   
  • moshu49

   ce are … asta, efracția, cu prefectura?
   nu știu dacă să mă bucur sau să aplaud dar de un penele atît de „șontorog” ca cel din ziua de azi (reuniunea unor puciști gălbiori cu portocalii trădători) nu-mi amintesc.
   despre nocivitatea pesedistă se știe pînă dincolo de ocean (că românii n-au aflat e chestie de cultură politică).
   aflăm în an electoral cît de insipid este și cel mai mare partid al opoziției, cum vă place să vă gîdilați.
   ca să-l maziliți pe dr.Dumitrescu așteptați să anunțe Șică, trubadurul păpușar, la A3?
   tot ce mai aștept de la voi este să nu puneți de un USL 2.0! :(

    

Adaugă un Comentariu

*