Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Liberalii se ţin de capul lui Ţuţuianu! „Întâi să se documenteze, apoi purtăm discuţii”

DÂMBOVIŢA: Liberalii se ţin de capul lui Ţuţuianu! „Întâi să se documenteze, apoi purtăm discuţii” 

adrian tutuianu 1

Prima întâlnire a noului Consiliu de Administraţie al Companiei de Apă s-a desfăşurat sub semnul tensiunii. Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, i-a sfătuit pe reprezentanţii acestui for de conducere să lase orgoliile politice şi interesele de-o parte şi să lucreze în favoarea cetăţenilor, dar a şi fost luat la întrebări.

Şeful judeţului a mărturisit presei că a fost neplăcut surprins de atitudinea unui membru al consiliului de administraţie, propus de PNL, care l-a luat la rost.

„Un tânăr liberal, Iacob, cu mult tupeu, m-a întrebat în ce calitate particip eu la întâlnire. L-am rugat să se documenteze mai bine care sunt problemele Companiei de Apă şi care sunt atribuţiile mele în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean şi apoi să vină să purtăm o discuţie”, a spus Ţuţuianu.

Preşedintele CJ a mai dezvăluit presei şi faptul că l-a identificat pe proprietarul maşinii care umbla cu pancarde prin Târgovişte contra conducerii Companiei de Apă în perioada scandalului apei infectate de la Aninoasa.

„Era maşina unui fost ţărănist, Nicolescu Quintus, care făcea propagandă de natură politică. I-am rugat să termine cu astfel de atitudini fiindcă avem lucruri mult mai importante de făcut”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Liberalii se ţin de capul lui Ţuţuianu! „Întâi să se documenteze, apoi purtăm discuţii”

 1. Adrian

  Bai Iacob bai, ce nu intelegi, Tzutzu e acolo ca el conduce. Legea o face el, nu mai descurcati firul in patru.

   
 2. Sorin

  Măcar sa existe și oameni care sa îl aducă pe Tzutzu cu picioarele pe pământ.
  Mai redresează cineva Compania de Apa?!

   

Adaugă un Comentariu

*