Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Liberalii vor face opoziţie corectă PSD, partidul care a câştigat alegerile!

DÂMBOVIŢA: Liberalii vor face opoziţie corectă PSD, partidul care a câştigat alegerile! 

cezar-preda-iancu-caracota

Liderul PNL Dâmboviţa i-a felicitat astăzi pe social-democraţi pentru victoria obţinută în alegerile parlamentare din 11 decembrie şi a punctat că liberalii vor face, în următorii 4 ani, o opoziţie corectă, ceea ce înseamnă că vor sprijini toate proiectele de care judeţul Dâmboviţa are nevoie.

„Îmi doresc ca Dâmboviţa să aibă o dezvoltare frumoasă, cel puţin la nivelul angajamentelor pe care PSD şi le-a luat şi sper să le onoreze. E clar că votul cetăţenilor a fost un vot în aşteptarea promisiunilor făcute de PSD, pe care şi noi ne dorim să şi le îndeplinească, pentru că şi le-au asumat”, a spus Cezar Preda.

CITEŞTE ŞI: Vezi care sunt parlamentarii care vor reprezenta judeţul Dâmboviţa!

Cât priveşte eşecul PNL în alegeri, Cezar Preda a concluzionat că au fost văduviţi de propriul electorat, care a stat acasă, având în vedere că, în Dâmboviţa, niciunul dintre partidele mici nu a obţinut rezultate notabile. Prin urmare, strategia politică pentru următorii 4 ani vizează o schimbare de generaţii şi ideologie.

PSD a obţinut în Dâmboviţa 62,91% din voturile exprimate pentru Camera Deputaţilor şi 62,33% la Senat, iar PNL a înregistrat doar 19,37% la Camera Deputaţilor şi 19,48% la Senat.

Adaugă un Comentariu

*