Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Liderii PNL discută cu oamenii de afaceri modificările Codului Muncii

DÂMBOVIŢA: Liderii PNL discută cu oamenii de afaceri modificările Codului Muncii 

Sursa foto: c lick.ro

Cei doi copreşedinţi ai PNL Dâmboviţa, Ludovic Orban şi Iulian Vladu, se vor întâlni, vineri – 16 octombrie 2015, cu reprezentanţii mediului de afaceri din judeţ. Discuţiile, ce au ca temă modificarea Codului Muncii, măsuri propuse de sindicatele din România, vor avea loc la Hotel Dâmboviţa. Presa nu a fost invitată să participe la dezbatere.

Urmează ca, în următoarele două săptămâni, conducerea liberală să dialogheze, pe aceeaşi temă, şi cu liderii de sindicat din Dâmboviţa. Iulian Vladu nu s-a arătat a fi prea mulţumit de modul cum au evoluat lucrurile în domeniul economic în judeţul Dâmboviţa.

„De vină sunt oamenii politici care nu au căutat să găsească soluţii, nu au avut o viziune de dezvoltare economică a judeţului. Nu au reuşit în cei 25 de ani să creeze acele oportunităţi pentru dezvoltarea mediului de afaceri”, a punctat Iulian Vladu, acuzându-se chiar şi pe sine.

3 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Liderii PNL discută cu oamenii de afaceri modificările Codului Muncii

 1. Paraschiva Dumitru

  Si care Lideri de sindicat vor participa la aceasta intrunire? ce agreati politic si pe afinitati sau liderii sindicatelor mari din Targoviste ? chiar sunt curios pentru ca eu nu am fost chemat/invitat niciodata de nimeni la astfel de intalniri !!!!

   
  • Incomod

   Răspunsul se regăseşte chiar în comentariul dumneavoastră, nu-i aşa?

    

Adaugă un Comentariu

*