Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Liderul de sindicat de la UM Mija, verificat de Poliţia Economică

DÂMBOVIŢA: Liderul de sindicat de la UM Mija, verificat de Poliţia Economică 

Sursa foto: Adevărul

Liderul de sindicat de la Uzina Mecanica Mija este cercetat de poliţie pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Vasile Niculae ar fi angajat o casă de avocatură din Ploieşti şi a reclamat societatea în vederea reconstituirii grupelor de muncă. Pentru declanşarea acestei acţiuni, ar fi încasat de la foşti şi actuali angajaţi diferite sume de bani fără să elibereze chitanţe. Se vorbeşte că, iniţial, oamenii nu au fost deranjaţi că nu li se dau chitanţe. Situaţia s-a schimbat când ar fi apărut avocaţi care prestau acelaşi serviciu juridic pe bani mult mai puţini…

Sursele noastre spun că, în data de 27 iulie, lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Dâmboviţa i-ar fi sigilat biroul, Vasile Niculae fiind în concediu. Astăzi,a fost desigilat, în prezenţa liderului şi a reprezentanţilor conducerii societăţii. Poliţiştii verifică documente şi datele stocate în calculatoare.

Contactat telefonic, liderul sindical Vasile Niculae nu recunoaşte că ar fi cercetat de poliţie în legătură cu vreo faptă penală, ba chiar s-a arătat surprins când a auzit de existenţa unui asemenea demers. Vom reveni.

Adaugă un Comentariu

*