Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CRITICĂ: Liderul UNPR Dâmboviţa taxează dur prestaţia preşedintelui Consiliului Judeţean

CRITICĂ: Liderul UNPR Dâmboviţa taxează dur prestaţia preşedintelui Consiliului Judeţean 

dumitru miculescu 1

Conferinţa de presă susţinută astăzi de preşedintele UNPR Dâmboviţa – Dumitru Miculescu şi şeful Organizaţiei Târgovişte – Sebi Marin este o dovadă că, în politica adevărată, sistemul de alianţe nu are cum să funcţioneze la parametrii normali dacă nu primează interesul cetăţeanului, cheltuirea responsabilă, judicioasă a banului public. Concluzia: UNPR Dâmboviţa nu poate fi niciodată alături de un PSD condus, după propriile pofte şi interese, de Adrian Ţuţuianu.

Cei doi lideri progresişti au atacat în termeni duri prestaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu şi pe cea a primarului interimar al Târgoviştei – Cristian Stan. Dumitru Miculescu a făcut o trecere în revistă a unor lucrări de infrastructură rutieră, în mod special a drumului din munte, „Drumul Babelor” cum i se mai spune căii rutiere care leagă DN 71, de la Cota 1000, cu inima Bucegilor, Platoul Padina-Peştera, respectiv Babele.

„Acest drum ar fi trebuit să fie finalizat în urmă cu doi ani, fapt care nu s-a întâmplat nici până acum, în luna octombrie 2015. Este un proiect gestionat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa”, a declarat preşedintele UNPR Dâmboviţa.

Dumitru Miculescu şi-a arătat indignarea întrucât traseul de importanţă vitală pentru turismul dâmboviţean stă închis, din luna mai şi până în prezent, pentru… „montarea unor elemente de siguranţă a circulaţiei”.

Şeful UNPR a mai amintit şi că lucrările au fost realizate de „aceeaşi celebră firmă, care a lăsat în paragină proiectul liniei de centură a municipiului Târgovişte, şi anume, Cast din Băicoi, judeţul Prahova”.

Dumitru Miculescu a mai spus că respectiva societate de construcţii este protejată şi de actuala conducere a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în condiţiile în care „atunci când îşi dorea mandatul, dar şi după ce s-a văzut pe scaunul călduţ de preşedinte de Consiliu Judeţean, domnul Adrian Ţuţuianu critica în termeni duri, atât proiectele realizate de această firmă, Cast din Băicoi – Prahova, dar şi faptul că administraţia Popescu îi dădea credit acestei societăţi controlată de fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, dar şi de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma”.

A mai dezvăluit Dumitru Miculescu că Adrian Ţuţuianu a acordat firmei Cast, prin încredinţare directă, 240 de mii de lei pentru întreţinerea a 5 km de drum judeţean, între satul Glod şi Sanatoriul TBC Moroieni.

„Este printre cele mai mari încredinţări  directe sub semnătura lui Adrian Ţuţuianu, de undem înţelegem că firma Cast a intrat şi în graţiile actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi îi satisface, cu ghilimelele de rigoare, exigenţele în materie de infrastructură rutieră”, a spus Dumitru Miculescu.

Liderul UNPR Dâmboviţa deplâge soarta turismului dâmboviţean peste care vine iarna lungă cu drumuri tot închise, impracticabile, iar în birouri călduţe se fac strategii de turism care scot bani frumoşi din bugetul judeţului pentru anumite firme.

„Şi nu numai strategii se fac în birouri, ci şi, în capul unora, după propriile declaraţii şi spre deliciul publicului, se fac şi statui cu Burebista, cu Decebal. Înţeleg că proiectul cu statui este în capul preşedintelui Adrian Ţuţuianu”.

Consideră liderul UNPR Dâmboviţa că ar fi fost mult mai important ca cei care conduc astăzi judeţul să se ocupe de finalizarea proiectelor de infrastructură rutieră şi acest lucru să se facă la preţuri normale, nu cum se întâmplă acum, când un kilometru de asfalt costă în Dâmboviţa 5 miliarde de lei vechi.

„Cât costă în realitate asfaltul şi unde se duce diferenţa de bani?”, s-a întrebat, retoric, Dumitru Miculescu.

Răspuns la CRITICĂ: Liderul UNPR Dâmboviţa taxează dur prestaţia preşedintelui Consiliului Judeţean

  1. moshu49

    ha, cum opoziţia este subtilă, pardon, sublimă dar…
    iaca avem „Kramer vs Kramer” şi nu e greu de priceput „custodia” cui o revendică 😉

     

Adaugă un Comentariu

*