Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Liderul UNPR, Dumitru Miculescu, ţinteşte funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

DÂMBOVIŢA: Liderul UNPR, Dumitru Miculescu, ţinteşte funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean 

dan miculescu

În judeţul Dâmboviţa, lucrurile în ceea ce priveşte relaţia PSD-UNPR par a fi bătute în cuie. Cele două formaţiuni politice vor merge separat în alegerile locale de la începutul verii.

Dumitru Miculescu, preşedintele organizaţiei UNPR Dâmboviţa, şi-a exprimat de mai multă vreme intenţia de porni în alegeri singur, nu în alianţă cu PSD. Ba mai mult, liderul progresiştilor dâmboviţeni are convingerea că partidul pe care îl reprezintă va obţine cele mai multe mandate de primari, consilieri locali şi judeţeni, bazându-se pe o echipă puternică şi pe candidaţi de forţă.

„Noi nu mergem pentru locul doi, ci doar pentru locul întâi”, a declarat Miculescu la postul de televiziune regional MDI.

Preşedintele UNPR Dâmboviţa a fost extrem de critic la adresa lui Adrian Ţuţuianu, şeful PSD Dâmboviţa, despre care a precizat că nu a făcut nimic pentru acest judeţ, doar a continuat proiectele începute de alţii. Dumitru Miculescu îl roagă pe Ţuţuianu, în nume personal dar şi în numele cetăţenilor, „să plece şi să ne lase, poate aşa se dezvoltă şi judeţul ăsta”.

Nu a scăpat de tirul liderului UNPR, nici actualul primar interimar Cristian Stan, despre care a precizat că, în momentul în care a preluat mandatul de edil, se lăuda că „va duce la bun sfârşit PIDU-rile, că va închide proiectul Complexul de Nataţie, că va închide proiectul şoselei de centură. Nu a făcut nimic, nu a terminat nimic”.

Liderul UNPR Dâmboviţa va condida pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa!

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Liderul UNPR, Dumitru Miculescu, ţinteşte funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

  1. moshu49

    :) punct țintit, punct … bulit! 😀 )))

     

Adaugă un Comentariu

*