Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Lucrările de proastă calitate vor fi refăcute pe cheltuiala constructorilor

DÂMBOVIŢA: Lucrările de proastă calitate vor fi refăcute pe cheltuiala constructorilor 

asfaltari micro VI 1

Vremea bună a scos constructorii în stradă, spre mulţumirea târgoviştenilor care s-au săturat de stadiul de şantier ce persistă de multă vreme şi care le-a complicat existenţa şi aşa destul de stresantă. Primarul interimar Cristian Stan este hotărât să pună lucrurile la punct, să scoată la suprafaţă neajunsurile proiectelor de infrastructură numite PIDU-ri, derulate în Târgovişte, şi să mai salveze ce se poate salva, înainte de a veni scadenţa, adică corecţiile financiare.

Astăzi, se asfalta pe Bulevardul Unirii în zona Pavcom, mâine, după cum ne-a asigurat Cristian Stan, se va turna zgură pe tronsonul Kauffland – Sala Polivalentă. Reprezentanţii Primăriei Târgovişte au în vedere executarea de lucrări în zonele nevralgice ale municipiului, acolo unde cetăţenii au întâmpinat cele mai multe probleme în circulaţia rutieră şi pietonală. Primarul interimar, sincer, a declarat că nu este în totalitate mulţumit de calitatea lucrărilor.

asfaltari micro VI 3

„Constat şi eu că există anumite deficienţe din acest punct de vedere. O să încercăm să le remediem. Am primit rapoarte şi pe PID-ul A şi pe PID-ul B, de unde nu rezultă mare lucru, pe mine nu m-au lămurit”, mărturiseşte edilul.

Oricum, Cristian Stan a lăsat să se înţeleagă că, acolo unde lucrările au fost de proastă calitate, vor fi refăcute pe cheltuiala constructorului.

„Nu există niciun fel de implicaţie financiară din partea Primăriei municipiului Târgovişte. Nu o să îi lăsăm până în momentul în care proiectul acesta de infrastructură nu va arăta aşa cum trebuie. Tot ce este spart, tot ce nu corespunde din punct de vedere calitativ, va fi înlocuit până la momentul recepţiei finale”, a precizat Cristian Stan.

Ca toţi târgoviştenii, Stan şi-a arătat indignarea şi vizavi de faptul că o serie de străzi şi trotuare, la două-trei zile după ce au fost asfaltate, au fost sparte de muncitorii de la apă, gaze sau electricitate. Primarul interimar nu exclude posibilitatea ca astfel de acţiuni nedorite să se mai întâmple, dar promite că străzile vor fi aduse la normal în aceeaşi zi.

asfaltari micro VI 2

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Lucrările de proastă calitate vor fi refăcute pe cheltuiala constructorilor

  1. liv

    Se scot pavelele din trotoare pentru a face loc asfaltului, fiecare dministratie cu propriile afaceri.
    Cine deconteaza?
    Contribuabilul bineinteles…dar si la vot!

     

Adaugă un Comentariu

*