Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Lucrările la sursele de apă şi staţia de epurare din oraşul Titu intră în linie dreaptă

DÂMBOVIŢA: Lucrările la sursele de apă şi staţia de epurare din oraşul Titu intră în linie dreaptă 

lucrari titu 1

Proiectul, derulat cu fonduri europene nerambursabile, a ajuns în momentul de faţă la un stadiu fizic de execuţie de 40%. În condiţiile în care investiţia a cărei valoare depăşeşte 12 milioane de lei are ca termen de finalizare luna octombrie a acestui an, preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu a întreprins, împreună cu edilii din Titu, o vitiză de lucru pe şantier, cu scopul de a dezamorsa starea conflictuală apărută între constructor, consultant şi Compania de Apă, iar lucrările să fie definitivate fără întârzieri.

„Avem anumite probleme cu decontările, de aceea am venit astăzi special pentru acest subiect. Înțeleg că sunt probleme și ale constructorului care nu a întocmit situațiile de lucrări așa cum trebuie. Înțeleg că sunt neînțelegeri între constructor, consultant și Compania de Apă, dar pe mine mă interesează să se ia banii cât mai rapid ca să putem să avansăm cu lucrările, iar al doilea lucru să am pace socială.

Există la acest moment o situație delicată la IMUT Moreni – firma care a executat partea de confecție metalică de la toată lucrarea de aici și care din cauza faptului că nu s-au făcut decontările nu a putut să plătească salariile de două luni de zile.

Am avut discuții cu sindicatele de acolo, cu conducerea societății IMUT, am temperat lucrurile, dar nu se mai poate foarte mult pentru că oamenii revendică drepturi care li se cuvin. Înțeleg că s-au rezolvat lucrurile, iar luni se va face plata. Probabil că miercuri – joi o să rezolvăm și problema de la IMUT Moreni”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

lucrari titu 3 statie de epurare

Vizita în orașul Titu a continuat la obiectivul de reabilitate și refacere a străzii Baiului, investiție în valoare de 623.596 lei, derulată în asociere Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Consiliul Local Titu, în procent de 50% fiecare, dar și la lucrările derulate de Primăria Titu pentru reabilitarea termică a blocurilor.

”Avem licitate 15 scări de bloc printre care și acestea două unde ne aflăm acum. Avem 5,4 milioane de lei din care se vor acoperi costurile pentru cele 15 scări de bloc și pentru încă 15 scări de bloc pe care le vom scoate la licitație cu acoperiș, șarpantă și anvelopare”, a spus Traian Niculae – primarul oraşului Titu.

lucrari titu 2 lucrari titu 4

Adaugă un Comentariu

*