Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Ludovic Orban, varianta un ochi râde, altul plânge!

DÂMBOVIŢA: Ludovic Orban, varianta un ochi râde, altul plânge! 

De la stânga la dreapta: dep. Virgil Guran, dep. Iulian Vladu, dep. Ludovic Orban şi Gabriel Plăiaşu - purtător de cuvânt PNL Dâmboviţa

Ultima conferinţă de presă pe anul 2015 organizată de liberalii dâmboviţeni a fost ceva mai destinsă. Copreşedintele Ludovic Orban a vorbit despre activitatea politică din 2015 şi despre legile importante care au fost adoptate: Codul Fiscal, Legea insolvenţei persoanelor fizice, Legea alocaţiei pentru copii, majorarea salariilor în sectorul bugetar etc. Şi, cu toate astea, în viziunea liderului liberal, Guvernul Ponta a fost unul slab. Ciudat! După ce înşiri la realizări, spui că s-au închis o grămadă de firme, că fiscalitatea este mare… După modul de exprimare, Ludovic Orban nu are prea mare încredere nici în guvernul de tehnocraţi condus de Dacian Cioloş.

În 2016, Orban îşi doreşte ca în România să sporească investiţiile, să avem un ritm accelerat de creştere economică. Mai vrea copreşedintele PNL Dâmboviţa să nu mai existe discursuri populiste, să avem o campanie electorală decentă, iar alegerile, evident, să fie câştigate de liberali.

Celălalt copreşedinte al PNL Dâmboviţa, deputatul Iulian Vladu, a fost mai reţinut în declaraţii. L-a lăsat să se desfăşoare pe Ludovic Orban, care oricum a venit mai rar prin Târgovişte. De altfel, sunt zvonuri că Orban nu se va mai ocupa mult timp de Dâmboviţa, fiind nevoie de serviciile sale la centru. Locul îi va fi luat de alt lider, numit de Bucureşti până la fuzionarea deplină. N-ar fi exclus să fie desemnat chiar deputatul Virgil Guran, aflat astăzi în… vizită de prietenie în Dâmboviţa, după cum s-a exprimat Ludovic Orban. Şi, totuşi, potrivit presei prahovene, Virgil Guran este înscris în PNL Dâmboviţa încă din luna iulie.

Adaugă un Comentariu

*