Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Mai există şi oameni cinstiţi! Au restituit portofele doldora de bani

DÂMBOVIŢA: Mai există şi oameni cinstiţi! Au restituit portofele doldora de bani 

Sursa foto: Adevărul

În România, mai există şi oameni cinstiţi! Putem spune asta după întâmplarea petrecută, astăzi, într-un tren de călători care circula pe ruta Bucureşti-Târgovişte. Un bărbat de 40 de ani din Pucioasa a găsit pe o banchetă dintr-un compartiment un portofel uitat de cineva. Omul, corect, a luat obiectul şi l-a prezentat la sediul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Dâmboviţa. În portofel se găseau documente personale, 2.800 de euro şi 2.400 de lei. Proprietarul portmoneului, un bătrân de 77 de ani, din Bucureşti, a fost identifict de poliţişti, urmând să-i fie predate bunurile pierdute.

Un caz similar s-a petrecut şi în data de 19 iulie. Atunci, un bărbat, de 34 de ani, din Buciumeni, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 71, pe raza localităţii Aninoasa, a observat pe partea carosabilă un portmoneu, în interiorul căruia se aflau acte personale şi 3.700 de lei. Ulterior, bărbatul s-a prezentat la Postul de Poliţie Aninoasa în vederea predării bunului găsit, ocazie cu care poliţiştii au identificat proprietarul portmoneului, un cetăţean, de 37 de ani, din Săteni, căruia i-au fost restituite documentele şi suma de bani.

Adaugă un Comentariu

*