Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Marin Antonescu şi Adrian Dumitru sunt noii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean

DÂMBOVIŢA: Marin Antonescu şi Adrian Dumitru sunt noii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean 

Marin Antonescu (stânga) - Adrian Dumitru (dreapta)

Surpriză de proporţii în Consiliul Judeţean.Liberalii au fost înfrânţi de Adrian Ţuţuianu cu propriile lor arme, başca câteva mitraliere independente.

Gestul consilierilor PNL de a forţa lucrurile zile în şir şi apoi de a încerca o manevră de a da înapoi în ceea ce priveşte alegerea unui vicepreşedinte, invocând sărbătorile de iarnă, nu i-a mai convenit lui Ţuţuianu care, a spus că pentru nimic în lume nu mai amână votul pentru desemnarea vicepreşedinţilor la Consiliul Judeţean.Aşa că le-a dat liberalilor posibilitatea să iasă din sala de şedinţă şi să se mai consulte între ei.Când s-au întors, prin vocea doctorului Jean Popescu, ce misie păguboasă, au dat verdictul.Ei nu mai rămân la lucrările şedinţei.S-au supărat.

Ce dacă pe ordinea de zi erau 49 de puncte toate de interes economic şi social pentru judeţul Dâmboviţa. Rostul politic,orgoliul, ambiţiile erau mai importante.

Pe chipurile câtorva liberali autentici am putut citi părerea de rău cu privire la ceea ce se întâmplă.Şi-au dat seama că ies şifonaţi din acest joc penibil pe care ei l-au provocat.Un tânăr liberal înainte de aşi pune paltonul a spus şugubăţ-Bine că am reuşit să-mi beau cafeaua.Apoi au plecat.Dar nu toţi.

Au rămas în sală Marin Antonescu şi Neli Ion, membri de vază ai PNL dar care, se pare că nu au fost de acord cu acest ritual acru al funcţiilor, pus în scenă, forţat, de colegii lor,doar pentru a aduce pe postul de vicepreşedinte un independent, străin de cauza liberală.

Mi s-a părut ciudat, neserios, gestul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Gabriel Grozavu de a părăsi sala în grămada de partid. Parcă responsabilităţile pentru care a fost ales pe funcţie ar fi trebuit să-l ţină pe scaun.Aproape de treburile judeţului.

marin antonescu CJD

După cum bine a zis şi Marin Antonescu – Dacă Ţuţuianu nu ar fi fost prezent în sală, cine ştie ce problemă intervenea, nu era de datoria lui Grozavu să conducă lucrările. Şi el a dat bir cu fugiţii.

Şedinţa a mers limpede, curat şi fără reprezentanţii marelui PNL.Cei 19 consilieri şi cu preşedintele Ţuţuianu 20, au votat pe bandă rulantă toate proiectele aflate pe ordinea de zi.

Spre final a urmat marea surpriză.Marin Antonescu şi Adrian Dumitru, fost membru PPDD,au fost propuşi pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean.Adică, urma să fie demis şi Gabriel Grozavu, care, în ultimele luni, a stat mai mult sub fustele partidului.Lucru care s-a şi întâmplat.Grozavu a fost înlăturat iar Antonescu şi Dumitru au încălecat pe funcţile de vicepreşedinţi.

Marin Antonescu a fost într-o vervă de zile mari. Parcă nu-l mai recunoşteai. Bine dispus, pus pe şotii, comunicativ şi totodată serios şi precis în aprecieri.

marin antonescu CJD 1

La conferinţa de presă, susţinută ca un epilog al zilei, de vicele Marin Antonescu, am aflat ce ştiam de mai multe timp.Antonescu nu a fost de acord ca funcţia ce revenea de drept PNL să fie dată cadou, nu se ştie de ce, unui independent.

A mai spus Marin Antonescu că rolul consilierilor judeţeni este acela de a lupta pentru judeţ, de a răspunde problemelor sociale şi economice care se ivesc, iar politicianismul ieftin trebuie lăsat deoparte.

Marin Antonescu nu se teme că va fi exclus din partid, după cum a precizat, PNL-ul a avut de câştigat nu de pierdut.Şi oricum, dacă se va pune problema alungării sale, se va lupta până în pânzele albe pentru drepturile sale.

Antonescu i-a atras atenţia consilierului judeţean independent, Florin Antoniu, să-şi ceară scuze fiindcă l-a apostrofat.În caz contrar s-ar putea să-i ceară satisfacţie în instanţă.

Liberalii au ieşit din acest joc al funcţiilor pe care singuri l-au provocat, bine tăvăliţi.Ţuţuianu a câştigat cel puţin un vicepreşedinte sofisticat şi pregătit în ale administraţiei,chiar dacă nu este membru PSD.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Marin Antonescu şi Adrian Dumitru sunt noii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean

  1. moshu49

    ha, securistul cel bun şi calul troian… 😀
    vor avea sînge în instalaţie, Orban şi Blaga, să-l belească pe Antonescu&Co sau o mînă spală pe alta şi amîndouă…? :)
    ori despărţiţi apele ori muriţi politic, opoziţie de mucava! :(

     

Adaugă un Comentariu

*