Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Marin Antonescu şi Neli Ion, maziliţi! Unul pentru că a fost ofiţer de securitate, celălalt pentru nesupunere!

DÂMBOVIŢA: Marin Antonescu şi Neli Ion, maziliţi! Unul pentru că a fost ofiţer de securitate, celălalt pentru nesupunere! 

marin antonescu CJD

Biroul Politic Judeţean al PNL Dâmboviţa a dezbătut, la şedinţa din această seară, situaţia consilierilor judeţeni Marin Antonescu şi Neli Ion, care la şedinţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa din 19 decembrie 2014 au votat, alături de majoritatea constituită în jurul PSD, pentru demiterea din funcţia de vicepreşedinte a dlui Gabriel Grozavu şi pentru alegerea a doi noi vicepreşedinţi: Marin Antonescu (PNL) şi Adrian Dumitru (independent).

Marin Antonescu a fost radiat din calitatea de membru de partid cu 45 de voturi „pentru”, 13 voturi „împotrivă” şi 1 vot nul, având în vedere Comunicarea CNSAS 136.308, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 924 din 28 decembrie 2005, prin care sunt deconspiraţi agenţi/ofiţeri de securitate, ca poliţie politică, după cum se precizează într-un comunicat al PNL Dâmboviţa, semnat de cei doi copreşedinţi, Iulian Vladu şi Ludovic Orban.

Interesant este că abia acum, la 9 ani de la decizia CNSAS, se ia act că Marin Antonescu a fost deconspirat ca ofiţer de securitate. Musai după ce nu a părăsit sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Dâmboviţa!

CITEŞTE ŞI: „Marin Antonescu şi Adrian Dumitru sunt noii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa”

Mâine, 7 ianuarie 2015, PNL Dâmboviţa va transmite către Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în baza Deciziei de radiere, solicitarea de încetare a mandatului de consilier judeţean a dlui Marin Antonescu şi înlocuirea sa cu următorul supleant.

Neli Ion a fost exclusă cu 44 de voturi „pentru”, 14 voturi „împotrivă” şi 1 vot nul, pentru că a încălcat „deciziile şi hotărârile organismelor de conducere ale partidului şi, prin aceasta, a adus prejudicii majore îndeplinirii unor obiective politice importante”. Decizia finală aparţine Colegiului Director Judeţean, care se va întruni în termen de 30 de zile.

Biroul Politic Judeţean al PNL Dâmboviţa a decis, tot în şedinţa din 6 ianuarie, acţionarea în instanţă – în vederea pierderii mandatului – a tuturor consilierilor judeţeni şi locali care au trădat alegătorii care le-au încredinţat votul în 2012, prin trecerea la PSD în baza Ordonanţei de Urgenţă 55, declarată neconstituţională.

neli ion - marin antonescu

Adaugă un Comentariu

*