Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Marius Caraveţeanu şi-a început al treilea mandat de primar al oraşului Răcari

DÂMBOVIŢA: Marius Caraveţeanu şi-a început al treilea mandat de primar al oraşului Răcari 

marius caraveteanu 1

Astăzi, 11 iulie 2016, a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului Local al oraşului Răcari şi depunerea jurământului de către primarul ales Marius Caraveţeanu. Evenimentul s-a consumat în sala de festivităţi a Liceului Teoretic „Ion Ghica”. La manifestare au participat, alături de funcţionarii din Primărie, preoţii, şefii instituţiilor locale şi zeci de cetăţeni din oraş. La învestirea în funcţie a edilului Marius Caraveţeanu, a fost prezent Antonel Jîjîie, prefectul judeţului Dâmboviţa.

Şedinţa s-a derulat într-un cadru solemn, fără contradicţii sau replici acide între reprezentanţii celor două formaţiunii politice care compun noul consiliu local, respectiv PNL şi PSD. După consumarea procedurii de validare a mandatelor de consilieri, a urmat depunerea jurământului de către cei 15 aleşi şi, apoi, de către primarul Marius Caraveţeanu.

Alegerea viceprimarului nu a reprezentat o problemă pentru PNL care deţine în forul local administrativ 11 consilierii, iar PSD doar 4. Nu a existat decât un singur candida: liberalul Dumitru Popa. Au votat pentru 13 aleşi, ceea ce înseamă că, cel mai probabil, doar doi consilieri PSD din cei patru au fost împotrivă.

marius caraveteanu 4

Marius Caraveţeanu va fi secondat de colegul liberal Dumitru Popa, ales viceprimar

„începând de astăzi, intrăm într-o altă etapă, în cel de-al treilea mandat pentru mine, un mandat greu spun eu, având în vedere numărul mare de proiecte pe care mi le-am propus spre a fi realizate.

Alături de echipa de consilieri nou creată, îmi doresc ca peste patru ani să venim din nou în faţa cetăţenilor şi să-i putem privi în ochi pe fiecare.

Îmi doresc de la colegii consilieri acelaşi mod de colaborare ca şi până acum. Îmi doresc ca noul Consiliu Local să vină cu iniţiative, cu propuneri, astfel încât cel care va avea de câştigat să fie cetăţeanul”, a declarat Marius Caraveţeanu.

În cadrul şedinţei festive, edilul oraşului Răcari i-a dăruit prefectului Antonel Jîjîie un exemplar al cărţi sale, recent lansată: „Zi de zi pentru oameni”.

marius caraveteanu 2

Marius Caraveţeanu va fi, şi în următorii 4 ani, „Zi de zi pentru oameni”

Nouă dintre consilierii de la Răcari sunt absolvenţi de facultate – patru profesori; un medic; doi economişti şi 2 ingineri, cinci au finalizat studiile liceale cu diplomă de bacalaureat şi unul are doar opt clase. După ocupaţia actuală, în Consiliul Local Răcari 2016 – 2020 vor activa: doi profesori, un medic, trei pensionari, patru administratori, doi ingineri, un fermier, un tehnician şi un şofer.

marius caraveteanu 3

Familia, mereu alături de primarul Marius Caraveţeanu

Adaugă un Comentariu

*