Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 31, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Măsuri pentru eliminarea birocraţiei din lanţul privind construirea mall-ului de la Târgovişte!

DÂMBOVIŢA: Măsuri pentru eliminarea birocraţiei din lanţul privind construirea mall-ului de la Târgovişte! 

intalnire mall targoviste

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a organizat astăzi, 21 noiembrie 2017, la iniţiativa preşedintelui Alexandru Oprea, o întâlnire de lucru între reprezentanţii societăţii care va construi centrul comercial tip mall de la Târgovişte, pe terenul fostei unităţi militare de la gară, şi autorităţile publice implicate în realizarea acestei investiţii. La discuţii au participat, de asemenea, responsabilii companiilor furnizoare de utilităţi. Scopul discuţiilor a fost acela de a defini cadrul necesar demarării lucrărilor de construire.

CITEŞTE ŞI: Municipiul Târgovişte va avea un centru comercial tip mall cu o suprafaţă construită de 4 hectare!

Proiectul are o valoare de aproximativ 50 de milioane de euro, iar durata de execuţie este de 1 an şi 9 luni. Termenul curge începând cu data de 17 noiembrie 2017, când a fost semnat contractul pentru constituirea dreptului de superficie asupra terenului destinat acestei construcții. Investitor a fost desemnat prin licitaţie publică P.K. GRIZZY SRL, firmă care face parte din grupul Prime Kapital care a dezvoltat proiecte similare în Bulgaria, Slovenia şi Polonia. De asemenea, a început să construiască mall-uri în Bucureşti, Ploieşti, Iaşi, Roman, Baia Mare, Slobozia şi Focşani – după cum a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Dorinţa şefului judeţului este ca centrul comercial de la Târgovişte să fie finalizat mai devreme de data asumată prin contract, iar dâmboviţenii să-şi poată petrece acolo Crăciunul 2018. În acest sens, a adus la aceeaşi masă reprezentanţii tuturor factorilor implicaţi, astfel încât investitorul să nu întâmpine niciun fel de greutăţi de natură birocratică.

mall targoviste

Adaugă un Comentariu

*