Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Micul Titulescu, noul Ceauşescu! Miting PNL împotriva premierului Ponta la Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Micul Titulescu, noul Ceauşescu! Miting PNL împotriva premierului Ponta la Târgovişte 

miting PNL 2

Aproximativ 300 de membri ai PNL Dâmboviţa, înarmaţi cu pancarte, steaguri şi goarne, au participat astăzi la mitingul de protest organizat în faţa Instituţiei Prefectului, ca urmare a faptului cî premierul Victor Ponta refuză să-şi dea demisia, deşi este cercetat penal.

Liberalii şi-ar fi dorit să li se alăture şi cetăţenii obişnuiţi, însă aceştia fie sunt mulţumiţi de modul cum Victor Ponta guvernează România şi îi iartă faptele penale de care este acuzat de DNA, fie sunt mult prea laşi ca să se afişeze într-o acţiune de protest. Cert este că nici măcar consilierii judeţeni PNL şi cei municipali nu s-au aşezat în primul rând, alături de Iancu Caracota, Aurelian Popa, Gabriel Grozavu ori Gabriel Plăiaşu, preferând să se piardă în mulţime, pentru ca apoi să dispară cu totul.

La un moment dat, a coborât printre manifestanţi şi prefectul Ioan Marinescu, fost membru PSD. A discutat câteva zeci de secunde cu liderii PNL, a fluturat, la îndemnul acestora, un steag tricolor, în semn că România este ţara tuturor, după care s-a întors la birou. Manifestanţii scandau în acest timp „Marinescu nu uita, Victor Ponta va pleca!”.

Deşi numărul participanţilor la protest s-a limitat la 300 de persoane, aceştia au reuşit să creeze în faţa Prefecturii Dâmboviţa o atmosferă incendiară, depăşindu-i cu mult pe sindicalişti. Lozincile de tipul „Jos Ponta”, „Nu vă fie frică, Victor Ponta pică”; „Jos mafia PSD”; „Victor Ponta nu uita, România nu te vrea” sau „Premierul cercetat pentru furtul de la stat” se auzeau de departe.

Astăzi, în Parlament, se dezbate moţiunea de cenzură iniţiată de PNL împotriva Guvernului Victor Ponta. Premierul i-a atenţionat pe reprezentanţii Opoziţiei că va veni timpul când vor înţelege că este foarte grav şi un precedent periculos ca un guvern să fie schimbat de procurori.

miting PNL 1 miting PNL 3 miting PNL 4 miting PNL 5 miting PNL 6 miting PNL 7 miting PNL 8 miting PNL 9 miting PNL 10

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Micul Titulescu, noul Ceauşescu! Miting PNL împotriva premierului Ponta la Târgovişte

  1. victor ponta

    domnule prefect, eu te am pus pe post nu sa strigi cu adversarii impotriva mea si sa fluturi steagul in piata!
    rusine

     

Adaugă un Comentariu

*