Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Mii de oameni s-au bulucit la Kaufland după zahăr şi ulei mai ieftin cu câţiva bănuţi!

DÂMBOVIŢA: Mii de oameni s-au bulucit la Kaufland după zahăr şi ulei mai ieftin cu câţiva bănuţi! 

kaufland 5

Dâmboviţenii s-au bulucit în această noapte să prindă reducerile din magazinele Kaufland. Tineri sau bătrâni, oameni prosperi sau săraci, cu toţii s-au aşezat cuminţi la coada ce se întindea pe zeci de metri, să cumpere zahăr mai ieftin cu 15%, adică de la 3,90 la 2,4 sau uleiul de floarea soarelui redus cu 10!, de la 3,99 la 3,59!

Zeci de gospodine se instalaseră în faţa magazinelor încă de la ora 21:00. Cărucioarele de cumpărături au fost la mare preţ. În faţa intrării, jandarmii instalaseră garduri exact ca la marile concerte ori mitingurile din faţa Guvernului. Pe străzi, oamenii veneau în valuri către cele două magazine din Târgovişte.

Fenomenul se pare că se va repeta mâine de dimineaţă, când se deschide, la ora 07:30, supermarketul Supeco, în locaţia fostului Interex. Asta, dacă nu şi-or cheltui dâmboviţenii economiile în noaptea albă de la Kaufland!

kaufland 7 kaufland 6 kaufland 4 kaufland 3 kaufland 1 kaufland 2

 

Adaugă un Comentariu

*