Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 24, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Minciună până la capăt! Grădiniţa Creţuleşti nu funcţionează, la trei luni de la inaugurare!

DÂMBOVIŢA: Minciună până la capăt! Grădiniţa Creţuleşti nu funcţionează, la trei luni de la inaugurare! 

matasaru 6

„Locuitorii din Mătasaru se află într-o eroare! Cum să nu funcţioneze grădiniţa, când sunt copiii acolo?” – a fost răspunsul preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, săptămâna trecută, când l-am întrebat de ce nu funcţionează nici acum grădiniţa pe care a inaugurat-o împreună cu ministrul Educaţiei, pe 30 octombrie 2014, în comuna Mătăsaru.

CITEŞTE ŞI: „Problemele de la Mătăsaru nu se vor rezolva curând, fiindcă sunt… prea multe!”

În realitate, unitatea de învăţământ chiar nu funcţionează, după cum recunoaşte însuşi primarul comunei, Naie Radu. Cetăţenii care reclamau acest aspect nu erau în nicio eroare. Doar şeful judeţului a fost fie neinformat, fie ne-a minţit în faţă. Şi pe noi, şi pe locuitorii din Mătăsaru!

„Investiţia este finalizată. Nu poate funcţiona pentru că ne mai trebuie un certificat energetic, dar şi documentaţia avizului PSI. Mobilier există, dar este în şcoala veche”, a spus edilul, citat de Adevărul.

CITEŞTE ŞI: „Odaia Turcului, în noroi până la gât! Oamenii protestează împotriva administraţiei locale”

Şi-atunci, domnule primar, de ce l-aţi minţit pe ministrul Pricopie în ziua inaugurării, că grădiniţa va funcţiona de „săptămâna viitoare”, deşi nici mobilierul nu fusese adus? Nu ştiaţi că vă trebuiesc astfel de avize sau dădea bine la imagine?

Se pare că problemele de la Grădiniţa Creţuleşti au apărut ca urmare a faptului că nu au fost plătite toate facturile către constructor. Ar mai fi de achitat 130.000 de lei (1,3 miliarde lei vechi). N-or fi bani sau beneficiarul nu este mulţumit de calitatea lucrării, rămâne de văzut. Cert este că participanţii la inaugurarea din luna octombrie au sesizat şi ceva probleme de construcţie. Aleea betonată din curte crăpase deja, gresia de pe trepte se cam desprindea, fiindcă nu apucase să se usuce, iar prin interior multe finisaje nu erau executate…

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Minciună până la capăt! Grădiniţa Creţuleşti nu funcţionează, la trei luni de la inaugurare!

  1. Kelmis

    Nu este singura institutie inaugurata de Tutuianu inainte de alegeri, dar, care nu funtioneaza nici acum.

     

Adaugă un Comentariu

*