Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a votat la Târgovişte, împreună cu familia

DÂMBOVIŢA: Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a votat la Târgovişte, împreună cu familia 

rovana plumb 4

Rovana Plumb a fost condusă la secţia de vot nr. 24, deschisă în incinta Cantinei de Ajutor Social din Târgovişte, de prefectul judeţului – Victor Sanda, senatorul Leonardo Badea şi omul de afaceri Dan Miculescu, patronul MDI TV. Ministrul Muncii a venit însoţită de cei doi fii, Andrei şi Răzvan, dar şi de nora sa, Ani Plumb.

rovana plumb 2

Rovana Plumb a declarat că a votat pentru schimbare până la capăt.

„România are nevoie să pună capăt stilului de conducere de la Cotroceni promovat în ultimii 10 ani. România are nevoie să fie unită şi am votat pentru un preşedinte tânăr, un preşedinte care s-a ţinut de cuvânt şi care are forţa să ducă România în continuare pe un drum corect”, a spus Rovana Plumb.

rovana plumb 6La rândul său, Andrei Plumb – preşedintele Asociaţiei Împreună pentru Târgovişte a precizat că îşi doreşte unitate, după acest scrutin electoral.

„Sunt ferm convins că Victor POnta câştigă detaşat alegerile la Târgovişte, pentru simplu fapt că este cel care s-a ţinut de cuvânt şi am încredere că se va ţine şi pe mai departe. A dovedit că are forţă de muncă şi îşi doreşte unitate, iar asta îmi doresc şi eu”, a declarat Andrei Plumb, fiul ministrului Muncii.

rovana plumb 5 rovana plumb 3 rovana plumb 1

Adaugă un Comentariu

*