Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 20, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Ministrul Sănătăţii vine la Spitalul Judeţean, cetăţenii se plâng!

DÂMBOVIŢA: Ministrul Sănătăţii vine la Spitalul Judeţean, cetăţenii se plâng! 

spitalul judetean

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, va efectua, joi – 8 octombrie 2015, o vizită de lucru la Spitalul Judeţean din Târgovişte, ocazie cu care va fi inaugurat proiectul „Dezvoltarea serviciilor publice electronice la unităţi sanitare în judeţul Dâmboviţa”, derulat cu fonduri europene nerambursabile.

Profitând de faptul că ministrul Bănicioiu revine în judeţul Dâmboviţa, cititorii publicaţiei noastre au ales să ne transmită o parte din nemulţumirile pe care le au vizavi de acordarea serviciilor medicale în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, cu speranţa că vor ajunge la urechea şefului de la Sănătate şi se vor lua măsuri.

Dâmboviţenii sunt nemulţumiţi în special de modul cum este organizată Unitatea de Primiri Urgenţe. Pacienţii stau aici în aşteptare chiar şi câte opt – zece ore până când ajung să fie consultaţi de un medic! Totodată, sunt cazuri când, din lipsă de paturi, li se pun perfuzii în camera de triaj sau chiar pe holul spitalului. De asemenea, reclamă că sunt băgaţi în aceeaşi încăpere cu oamenii străzii sau cu beţivii care leşină în stradă, fiind astfel nevoiţi să suporte mirosuri ce nu pot fi descrise în cuvinte.

Potrivit cititorilor incomod-media.ro, probleme serioase sunt şi în policlinică, mai precis la Pediatrie. Părinţii se plâng că unii medici nu respectă programul de pe uşă, iar ei au fost nevoiţi să aştepte ore în şir, cu copilaşii bolnavi în braţe, până când au fost chemaţi la consult. Nu o dată, s-a întâmplat chiar să vină mai întâi pauza dintre tura de dimineaţă şi cea de după-amiază! Efectiv, timpul de aşteptare a fost atât de lung, încât a fost greu de suportat chiar şi pentru un adult, darămite pentru un bebeluş!

Adaugă un Comentariu

*