Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Mită pentru internare! Asistent medical, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

DÂMBOVIŢA: Mită pentru internare! Asistent medical, trimis în judecată pentru trafic de influenţă 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: glasul-hd.ro)

Un asistent medical din cadrul Spitalului de Urgenţă din Târgovişte – Secţia Exterioară nr. 5 Psihiatrie Gura Ocniţei a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă. Dosarul a fost instrumentat de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

În fapt, în cursul anului 2016, inculpatul S.H. a pretins şi primit, în trei rânduri, suma totală de 1.200 de lei și o sticlă de whisky, din care 250 de lei și sticla de whisky pentru sine, iar restul sumei pentru a i-o înmâna unui doctor din cadrul aceleiași unități spitalicești, în schimbul promisiunii că-și va folosi influența pe care o are asupra medicului pentru internarea tatălui denunțătorului.

La data de 15 iulie 2016, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, împreună cu procurorul de caz, au organizat acțiunea de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta din urmă primea de la martorul denunțător suma de 450 lei.

Adaugă un Comentariu

*