Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Mitingul pro Ion Stan nu i-a scos pe nuceteni din case!

DÂMBOVIŢA: Mitingul pro Ion Stan nu i-a scos pe nuceteni din case! 

miting sustinere stan 2

Mitingul de susţinere a deputatului Ion Stan, fiu al comunei Nucet, din judeţul Dâmboviţa, iniţiat de Adrian Simion, preşedintele FC Juventus Cazaci, s-a dovedit a fi un mare fâs. La manifestarea publică nu au venit nici măcar membrii clubului, motivându-se că sunt la serviciu. Au apărut, totuşi, lângă stadionul din localitate, câţiva curioşi, dornici de a vedea ce o să se întâmple.

Nu a lipsit de la eveniment nici Luisa Bărboiu, primăriţa de la Nucet, care a venit însoţită de câţiva funcţionari. Luisa Bărboiu a spus că slaba prezenţă se datorează proastei organizări. Oamenii nu au avut habar că s-a pus la cale aşa ceva şi, oricum, nucetenii preferă să-şi vadă de bătătura lor şi, eventual, să plângă după bunătatea lui Stan pe după uluci.

miting sustinere stan 1

Scopul mitingului neconsumat a fost mai mult unul de a arăta compasiune şi a-l ajuta pe Ion Stan să depăşească momentele grele prin care trece. Fostul lider al PSD Dâmboviţa a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru fapte de corupţie. În momentul de faţă, deputatul se află depus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă de la Mărgineni. Din câte se aude, Ion Stan, care este şi foarte bolnav, nu suportă prea bine sistemul de detenţie.

Iniţiatorii acestui miting vroiau să scoată în evidenţă faptul că fostul deputat, în perioada în care se afla în puterea exerciţiului politic, a făcut multe lucruri bune pentru comuna Nucet, ca de altfel pentru întreg judeţul.

Cel de al doilea miting, care trebuia să se desfăşoare la Târgovişte, în zona stadionului municipal, nu a mai avut loc, fiindcă nu s-au obţinut autorizaţiile necesare.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Mitingul pro Ion Stan nu i-a scos pe nuceteni din case!

  1. moshu49

    aiasta îmi plăcu: „să plîngă după bunătatea lui Stan pe după uluci” 😀 )))))
    da’ niște bocitoare, acolo, nu putea să aducă și primărița comunei?
    iar asta cu grija pentru „bătătura lor” o înțeleg, că și io am una care mă jenează al dracu’, mai ales cînd fac la stînga 😉

     

Adaugă un Comentariu

*