Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Mobilizare generală la Titu! Angajaţii Primăriei şi membrii PSD au donat sânge

DÂMBOVIŢA: Mobilizare generală la Titu! Angajaţii Primăriei şi membrii PSD au donat sânge 

Foto: Gazeta de Titu

În această dimineaţă, angajaţii Primăriei Titu şi membrii PSD Titu au răspuns apelului Ministerului Sănătații și au mers să doneze sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine din Târgovişte. Potrivit Gazetei de Titu, primul donator a fost viceprimarul Vlad Oprea. Exemplul acestuia a fost urmat de angajații Primăriei, dar şi de mai mulți membri ai PSD Titu, tineri si seniori deopotrivă. Aceștia au anunțat deja ca vor dona bonurile de masă primite în urma donării de sânge unor familii din Titu care se află într-o situaţie socială dificilă.

Apelul medicilor rămâne în vigoare: orice persoană sănătoasă, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 60 de ani, care cântăreşte cel puţin 50 de kg, este așteptată la Centrul de Transfuzii Târgoviste de la Spitalul Dealu Mare. Donatorii nu trebuie să fii avut boli precum: hepatită, TBC, sifilis, malarie, epilepsie, boli psihice, tuberculoză, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă sau boli de piele.

Foto: Gazeta de Titu

Foto: Gazeta de Titu

Adaugă un Comentariu

*