Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Monitorizarea video a Târgoviştei ne aduce o campanie electorală mai curată?

DÂMBOVIŢA: Monitorizarea video a Târgoviştei ne aduce o campanie electorală mai curată? 

camere video 1

Se respectă sau nu se respectă, în judeţul Dâmboviţa, prevederile legale în ceea ce priveşte desfăşurarea alegerilor locale? PSD spune că nu şi solicită autorităţilor statului să ia măsuri. Principala acuzaţie – serbările câmpeneşti ce se organizează prin diferite localităţi, care au, în opinia social-democraţilor, un singur scop: obţinerea de voturi la scrutinul din 5 iunie.

De partea cealaltă, PSD-iştii au fost acuzaţi că şi-au trimis oamenii să distrugă corturile contracandidaţilor, montante pentru a strânge semnături de susţinere în Târgovişte. Edilul interimar Cristian Stan şi candidat PSD pentru Primăria Târgovişte spune că vântul a fost de vină, iar singurul motiv pentru care au rămas în picioare doar corturile social-democraţilor este acela că au ales produse de calitate, nu pe cele mai ieftine.

De asemenea, afirmă Cristian Stan, în această campanie electorală cu siguranţă nu se vor mai săvârşi, ca în anii trecuţi, acte de vandalism electoral şi nici nu va mai curge droaie de acuzaţii privind distrugerea materialelor de propagandă, întrucât oraşul este, mai nou, supravegheat video. Prin urmare, orice minciună va avea cu adevărat picioare foarte scurte!

Camerele video au început să fie puse în funcţiune chiar de săptămâna aceasta. La nivelul municipiului vor fi operaţionale, în prima etapă, 33 de asemenea instrumente, gestionate dintr-un dispecerat de comandă, cu posibilitate de înregistrare 24 de ore din 24. Camerele au capacitate de rotire la 360 de grade pe orizontală şi 180 de grade pe verticală şi zoom optic 300X şi posibilitate de detectare a mişcării.

Adaugă un Comentariu

*