Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Morenarii îşi pot achita on-line taxele şi impozitele locale, fără comisioane suplimentare

DÂMBOVIŢA: Morenarii îşi pot achita on-line taxele şi impozitele locale, fără comisioane suplimentare 

constantin dinu, primar moreni

Primăria Municipiului Moreni a implementat sistemul de plată on-line a taxelor şi impozitelor locale utilizând cardul bancar. Deocamdată, această facilitate de paltă este disponibilă numai persoanelor fizice, iar comisioanele sunt suportate integral de administraţia locală.

„În vederea îmbunătățirii relației dintre cetățeni și instituția noastră, sistemul de plată online a taxelor și impozitelor locale a devenit de scurt timp operațional. Prin intermediul acestuia locuitorii municipiului Moreni își vor putea achita online, cu un card bancar, debitele existente în baza de date a Serviciului Taxe și Impozite. Pe viitor ne dorim extinderea acestui sistem modern de plată și pentru persoanele juridice”, a declarat Constantin Dinu – primarul municipiului Moreni.

Pentru a cunoaşte suma de plată, morenarii trebuie să sune la numărul de telefon 0245.667.265, interior 19 – Serviciul Taxe și Impozite, iar pentru a intra în portal trebuie să acceseze pagina de internet www.ghiseul.ro, după care vor urma pașii necesari:

1. Alegeți modul PLATĂ FĂRĂ AUTENTIFICARE;
Parcurgeți filtrele Județ, Tip instituție – Taxe și impozite, Alegeți Primăria Moreni;
2. Selectați taxa pe care doriți să o achitați;
3. Completați câmpurile necesare finalizării tranzacției;
4. Veți fi direcționați către pagina securizată a procesatorului de plăți online unde introduceți datele cardului;
5. Finalizați plata, în scurt timp primind un e-mail cu dovada efectuării plății.

Adaugă un Comentariu

*