Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, aprilie 4, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Moş Crăciun a împărţit daruri tuturor copiilor din oraşul Răcari

DÂMBOVIŢA: Moş Crăciun a împărţit daruri tuturor copiilor din oraşul Răcari 

mos-craciun-racari-5

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor sfinte de Crăciun, Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari, a pregătit o suită de manifestări tradiţionale cum puţine sunt organizate în judeţul Dâmboviţa. Sosirea lui Moş Crăciun a reprezentat punctul forte al obiceiurilor şi datinilor străbune reîmprospătate de autorităţile din Răcari.

mos-craciun-racari-3

În acordurile suave ale colindelor, Moş Crăciun, îmbarcat într-o mirifică trăsură trasă de doi cai nărăvaşi, cu sacul plin de daruri aşezat alături, a mers la grădiniţele din Săbieşti şi Ghimpaţi. Bineînţeles, nu a lipsit alaiul de poveste, crăciuniţe şi spiriduşi. Copiii l-au aşteptat pe Moş cu emoţie, dar şi cu un bogat program de cântece şi poezii.

mos-craciun-racari-1Moş Crăciun şi-a continuat călătoria, pe parcursul câtorva zile, pe la toate instituţiile de învăţământ de pe teritoriul oraşului, unde a fost primit cu multă bucurie.

„Sosirea lui Moş Crăciun în localitatea noastră este pentru copii un eveniment mult aşteptat, simbolizând bucuria aşteptării darurilor, zâmbete de fericire şi speranţe de mai bine pentru anul care urmează. Din sufletele lor curate, copiii au mulţumit tuturor celor implicaţi în reuşita acestui eveniment”, a mărturisit Marius Caraveţeanu – primarul oraşului Răcari.

mos-craciun-racari-4

Adaugă un Comentariu

*