Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Moş Crăciun soseşte astăzi la Târgovişte. Va rămâne în Parcul Chindia până duminică

DÂMBOVIŢA: Moş Crăciun soseşte astăzi la Târgovişte. Va rămâne în Parcul Chindia până duminică 

mos craciun targoviste

Vineri – 19 decembrie, de la ora 17:30, încep la Târgovişte manifestările organizate de municipalitate pentru bucuria copiilor, care vor avea ocazia să petreacă ore frumoase în compania lui Moş Crăciun. Evenimentul va debuta cu un spectacol de stradă, pe traseul Bulevardul Carol I – Bulevardul Mircea Cel Bătrân – Calea Domnească – Parcul Chindia.

„Parada este un eveniment conceput pe mai multe niveluri de înțelegere. Copiii se vor putea bucura de costumele colorate, de muzica veselă interpretată de Fanfara Forțelor Terestre Ploiești, de artificii și, sperăm, de ninsoare. Pe lângă toate acestea, adulții vor putea savura eleganța carelor alegorice”, precizează primarul interimar Ciprian Prisăcaru.

Momentul culminant al serii îl va constitui sosirea lui Moş Crăciun, care va veni anul acesta pe Lacul Chindia într-o barcă în formă de lebădă şi le va oferi, ca de fiecare dată, cadouri tuturor copiilor care îi vor spune o poezie sau îi vor cânta.

Adaugă un Comentariu

*