Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Moş Crăciun soseşte vineri în Parcul Chindia. Vezi ce surprize au pregătit autorităţile!

DÂMBOVIŢA: Moş Crăciun soseşte vineri în Parcul Chindia. Vezi ce surprize au pregătit autorităţile! 

mos craciun

Primăria Târgovişte şi Teatrul Municipal Tony Bulandra au pregătit pentru anul acesta un spectacol grandios în deschiderea oficială a orăşelului copiilor, vineri – 19 decembrie, începând cu ora 17:30. Parada lui Moş Crăciun va porni de pe Bulevardul Carol I, din faţa teatrului, va continua pe Bulevardul Mircea cel Bătrân şi Calea Domnească şi se va opri în Orăşelul Copiilor, organizat anul acesta în Parcul Chindia, în jurul lacului.

Primarul interimar Ciprian Prisăcaru promite că vom avea parte de un spectacol de stradă de zile mari, pentru reuşita căruia îşi vor da concursul peste 100 de participanţi. Nu vor lipsi artificiile, arta şi muzica de calitate.

„Parada este un eveniment conceput pe mai multe niveluri de înțelegere. Copiii se vor putea bucura de costumele colorate, de muzica veselă interpretată de Fanfara Forțelor Terestre Ploiești, de artificii și, sperăm, de ninsoare. Pe lângă toate acestea, adulții vor putea savura eleganța carelor alegorice proiectate de scenograful Alin Gavrilă, inspirate din estetica Bauhaus – un curent artistic al formelor clare, puternice, al formei esențializate și elegante. Mișcarea întregii procesiuni este coregrafiată de Hugo Wolff, iar regia evenimentului este semnată Mc Ranin”, precizează Ciprian Prisăcaru.

Momentul culminant al serii îl va constitui sosirea lui Moş Crăciun, care va veni anul acesta pe Lacul Chindia într-o barcă în formă de lebădă şi le va oferi, ca de fiecare dată, cadouri tuturor copiilor care îi vor spune o poezie sau îi vor cânta. Înscrierile se vor face începând cu ora 16:00.

Moş Crăciun va pleca din Târgovişte pe 21 decembrie, în sania sa cu reni, care îl va aştepta în faţa castelului construit pe peninsula din Parcul Chindia, lângă celebra moară, acum renovată.

Adaugă un Comentariu

*