Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Moş Crăciun a sosit la Târgovişte, pe Lacul Chindia, în cârca unei lebede. FOTO

DÂMBOVIŢA: Moş Crăciun a sosit la Târgovişte, pe Lacul Chindia, în cârca unei lebede. FOTO 

mos craciun 7

Zi de mare bucurie pentru micuţii târgovişteni. Moş Crăciun a sosit! La ora 17:30 autorităţile locale şi pe lângă ele, zâne, spiriduşi, prinţi şi prinţese, acrobaţi, războinici au pornit în marş vesel către Parcul Chindia, unde, pe malul lacului, a fost ridicat orăşelul copiilor, locul unde, pentru câteva zile, Moş Crăciun va veghea fericirea, visele şi speranţele împlinite. Alaiului de poveste i s-au alăturat sute de târgovişteni, copii, părinţi, bunici dornici să fie de faţă la apariţia lui Moş Crăciun.

Pe malul lacului, în apropierea pontonului împărătesc, mulţimea adunată sub vraja emoţiilor de sărbători a început numărătoarea inversă. Ca totul să îmbrace o atmosferă deplină de basm, cerul a fost pictat cu artificii multicolore.

Ca niciodată, moşul a sosit adus agale, pe lac, de o lebădă. Ei bine, era vorba de o barcă ingenios transformată de meşteri pricepuţi într-o lebădă imensă.

Aplauze, strigăte de bucurie în momentul în care Moş Crăciun, ajutat de spiriduşi, a urcat pe ponton trăgând după el nelipsitul sac plin cu daruri.

De acolo, sub ploaia de ovaţii, moşul sărbătorilor de Crăciun a ajuns pe scenă de unde, alături de primarul interimar Ciprian Prisăcaru, a salutat toată suflarea venită în orăşelul de poveste. Apoi, fără a mai pierde timpul cu vorba, Moş Crăciun a trecut la ce ştie mai bine să facă, adică, să împartă daruri copiilor, care au năvălit ca un val fraged, vesel, jucăuş, peste bătrânelul îmbrăcat în roşu.

mos craciun 10 mos craciun 9 mos craciun 8 mos craciun 6 mos craciun 5 mos craciun 4 mos craciun 3 mos craciun 2 mos craciun 1

Adaugă un Comentariu

*