Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Mult zgomot pentru nimic! Consilierii judeţeni ACL au votat tot ce nu le-a convenit acum 5 zile!

DÂMBOVIŢA: Mult zgomot pentru nimic! Consilierii judeţeni ACL au votat tot ce nu le-a convenit acum 5 zile! 

consiliul judetean

Ce înseamnă politica! Dacă săptămâna trecută, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, era extrem de supărat din cauza boicotării şedinţei ordinare de consiliu de către aleşii Alianţei Creştin Liberale încât era hotărât să meargă până la dizolvarea forului de conducere judeţean, dacă lucrurile vor continua în acelaşi stil, astăzi, şedinţa a mers şnur. Fără sincope. Şi ACL-iştii, şi social-democraţii au votat la unison pentru binele judeţului.

Au mai existat mici intervenţii din partea unor consilieri, dar a fost vorba de replici fără substanţă, doar aşa, de dragul spectacolului.

Sursele noastre spun că apariţia aleşilor PDL şi PNL s-a făcut datorită unor ameninţări de genul „dacă nu veniţi la şedinţă rămâneţi fără toţi primarii şi consilierii locali”.

De frică, să nu rămână în pom tocmai acum, în pragul alegerilor prezidenţiale, conducerea bicefală a alianţei creştin liberale a hotărât să nu mai boicoteze şedinţele de consiliu judeţean, ba chiar să aibă un comportament politic docil, spre slugărnicie.

Toate proiectele de hotărâre ce a u fost pe ordinea de zi, astăzi, s-au votat fără probleme. Aceleaşi care au fost boicotate săptămâna trecută! Inclusiv rectificarea bugetară scoasă în faţă ca motiv de neparticipare!

Adaugă un Comentariu

*