Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIȚA: Municipiul Târgoviște are buget de la prima strigare

DÂMBOVIȚA: Municipiul Târgoviște are buget de la prima strigare 

consiliul local tgv ian. 2014

Ședința de consiliu local de astăzi a fost una liniștită. Proiectele de hotărâri au trecut ca pe bandă rulantă, inclusiv bugetul pe 2014. Cu mici completări, dar de… substanță.

Un amendament propus de consilierul Cristian Stan privind diminuarea unor sume de bani alocate unor asociații culturale. Alt amendament a fost propus de viceprimarul Ciprian Prisăcaru, privind acordarea unor fonduri, aproximativ 50.000 de lei, pentru realizarea unui film documentar având ca temă pe marele domnitor Vlad Țepeș.

Ordinul Arhitecților, filiala Muntenia Vest, cu sediul la Târgoviște, a solicitat 80.000 de lei pentru organizarea unor manifestări cultural-artistice dedicate lui Constantin Brâncoveanu. Propunerea a fost susținută de consilierul liberal Lucian Enache, care, astăzi, a îndeplinit funcția de președinte de ședință.

Așa a sunat înțelegerea, așa s-a înfăptuit! Fiecare cu arta și cultura lui. Important este că a trecut și toată lumea a ieșit mulțumită. Bani să fie la bugetul local, că inițiative găsim!

Adaugă un Comentariu

*