Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: N-au respectat restricţiile impuse de lucrările la infrastructură şi au rămas pietoni!

DÂMBOVIŢA: N-au respectat restricţiile impuse de lucrările la infrastructură şi au rămas pietoni! 

lucrari tudor vladimirescu 1

O săptămână este de ajuns pentru ca şoferii să se obişnuiască cu schimbările impuse de restricţionarea traficului rutier la Târgovişte, ca urmare a lucrărilor de investiţii pe care le derulează administraţia locală, sunt de părere poliţiştii!

Prin urmare, oamenii legii au organizat astăzi, în colaborare cu Poliţia Locală Târgovişte, o acţiune pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care nu respectă semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar pe sectoarele de drum afectate de lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere din municipiu.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, în cadrul acţiunii, au fost oprite pentru control aproape 60 de autovehicule şi aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 2.600 de lei. Din numărul total al amenzilor, 51 au fost pentru nerespectarea semnificaţiei indicatorului „accesul interzis”. De asemenea, în atenţia poliţiştilor rutieri au fost şi pietonii, precum şi conducătorii auto care nu respectă regulile privind acordarea priorităţii de trecere.

Astfel, 11 pietoni au fost sancţionaţi contravenţional ca urmare a traversării părţii carosabile prin loc nepermis, iar în cazul a 5 şoferi s-a dispus reţinerea permsiului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor sau pietonilor.

Totodată, alte 5 persoane au fost depistate în timp ce se deplasau pe sensul opus de mers, motiv pentru care au fost sancţionate contravenţional, dispunându-se ca măsură complementară reţinerea permisului de conducere.

Adaugă un Comentariu

*