Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: N-a mai fost iubit! Andrei Păunescu… avortat din Partidul Poporului

DÂMBOVIŢA: N-a mai fost iubit! Andrei Păunescu… avortat din Partidul Poporului 

andrei paunescu

Nu sunt ei mulţi din cale afară, dar se consideră suficienţi cât să se mai şi excludă! Vorbim despre Organizaţia PPDD Dâmboviţa, care şi-a trimis la plimbare unul dintre consilierii municipali, pe Andrei Păunescu.

Decizia de excludere a fost luată de Biroul Naţional de Coordonare al PPDD în luna martie, care însă a uitat să-i comunice hotărârea şi împricinatului. Acesta ne-a declarat că a aflat ce i s-a pregătit abia în urmă cu câteva zile, atunci când i s-a transmis mapa cu materialele aferente şedinţei Consiliului Local Municipal, fiind înscris pe ordinea de zi un punct privind încetarea mandatului său de consilier şi validarea celui al colegului Avram Iancu.

„Măsura de excludere din partid reprezintă cea mai gravă dintre sancţiunile disciplinare care pot fi aplicate unui membru de partid şi poate interveni numai în situaţii excepţionale, ori în cazul de faţă această măsură este absolut nemotivată. Nu am săvârşit absolut nicio abatere de la prevederile statutului, mi-am respectat obligaţiile care îmi revin în calitate de membru şi nu am adus niciun prejudiciu partidului”, spune Andrei Păunescu.

Tânărul consilier a transmis o contestaţie către Comisia Naţională pentru Statut, Etică şi Litigii a PPDD, în încercarea de a-şi apăra interesele şi de a obţine o motivaţie a excluderii.

Joi, 17 aprilie, aleşii târgovişteni ar fi trebuit, cum spuneam, să ia act de încetarea mandatului de consilier al lui Andrei Păunescu şi să-l valideze pe Avram Iancu. Cele două proiecte de hotărâre, conform ordinii de zi, ar fi trebuit să fie discutate primele, însă, cu unanimitate de voturi, au fost amânate pentru finalul şedinţei. Interesant este că, după ce au votat această schimbare, ceilalţi doi consilieri PPDD – Ion Dobândă şi Cosmin Bozieru, cel din urmă fiind chiar preşedintele Organizaţiei PPDD Dâmboviţa – s-au ridicat şi au părăsit sala pe motiv de… nemulţumire! Până la urmă, respectivele proiecte de hotărâre nu au mai fost luate în discuţie întrucât şedinţa Consiliului Local Municipal s-a terminat brusc într-o pauză, după ce s-a pierdut cvorumul fiindcă în sală nu s-au mai întors toţi aleşii!

Răspuns la DÂMBOVIŢA: N-a mai fost iubit! Andrei Păunescu… avortat din Partidul Poporului

  1. vlase

    domnilor!doamnelor!pai avram ion iancu parca a trecut la ppm!?despre ce vorbiti dumnea voastra?daca m-am inselat eu va rog sa ma scuzati.

     

Adaugă un Comentariu

*